Van valakinek olyan gondja, hogy a társasházi szomszédja igénytelen, a csótányok csak özönlenek tőle? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Társasház, szomszéd, igénytelen2014. aug. 25. 16:13
1/6 anonim válasza:
KÖJÁL, ÁNTSZ, Önkormányzat; ezek közül valamelyiknél lehet panaszkodni.
2/6 anonim válasza:
Van, és a csótánynál még rosszabb özönlött tőle, gondnoknak, közös képviselőnek szólni, te is beszélhetsz vele, hogy irtasson, ha nem teszi meg, akkor a közös képviselőnek kell intézkednie az ÁNTSZ felé, de hosszadalmas eljárásra számíts.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszi ezeket tudom én is a hivatalos út alkalmazásával. :-( Köszi
2014. aug. 26. 13:48
4/6 anonim válasza:
Akkor nem tudom, hogy mire gondoltál, mást nem nagyon tudsz tenni, csak a hivatalos út marad, vagy szépen megbeszélni vele a dolgokat, ha lehet, pár markos férfi a házból esetleg tudna hatni rá.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, az utóbbi marad. Leveleket nem vesz át, telefonja nincs. Igazából él Marci hevesen,vagy 5 éve nem fizet csekket sem. Érdekes, hogy nem nyit ajtót, nem veszi át a leveleket, és hát ezzel is lezárva minden, mert tehetetlenek az állami szervek állítólag. Csak kérdem én, ki az aki jókedvéből fizet csekket???? Főleg ha így is lehet csinálni és nincs megtorolva, nem kell befizetni a csekkeket, minek??? csak éppen 15 másik normális család életét keseríti meg, de nem csinálhatnak semmit! Csak ha bántjuk "szegényt" nehogy mi legyünk még feljelentve és nekünk legyen belőle gondunk!
2014. aug. 27. 13:09
6/6 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy bántsátok, csak pár markos legény beszélgessen el vele. :-))) Határozottan és szigorúan, de nem testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!