Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért röhögnek...

Az emberek miért röhögnek ilyen dolgokon?

Figyelt kérdés

Facebookon volt egy poszt meg videó hogy egy komodói lenyelt egészben egy majmot.

A kommentekben meg odaírták,hogy jó étvágyat meg egy csomóan röhögtek.Most a majom az nekünk közeli rokonunk!Ha egy gyereket kapott volna el,akkor is így röhögnének?Meg mondanák,hogy ez a természet rendje?

Undorító...Ha ott lettem volna biztos szétrúgom azt a varánuszt

2019. aug. 2. 15:28
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
De ezek a hüllőimádók veszélyt jelentenek az én állataimra is.Utálom az ilyen embereket
2019. aug. 3. 14:41
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy most már azt is utálod, aki szereti a hüllőket? :D

Nagyon beteg felfogásod van.

Nekem a kutyám már ölt meg gyíkot és madarat. Most akkor a madarászok és a hüllő kedvelők gyűlöljenek engem és vessék meg az emlősöket?

Utálom a pókokat. Irtózom tőlük, de semmi bajom azokkal, akik kedvelik és tartják őket, mivel ameddig valaki felelősségteljesen bánik az állatokkal, nem jelent veszélyt.

2019. aug. 3. 14:44
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, a párom és én kígyókat tenyésztünk, sőt, gyíkjaink is vannak. Jó utálkozást :)

#12/#17 voltam.

2019. aug. 3. 14:44
 34/38 anonim ***** válasza:
79%

Te hülye vagy. De komolyan.

Én imádom a hüllőket, DE nem nevetek azon, hogy más állatot esznek. Sőt, pont azért nem tartok kígyót, mert nem tudnám neki odaadni az egeret. Pedig imádom a kígyókat. Egyszer fogtam is egyet, meg is harapott. Eszem ágában nem volt dühösnek lenni rá, mert én voltam az, aki megzavarta.

Minden állatot szeretek és tisztelek.

Az embereket pedig egyformán utálom, mert vicc, ahogy viselkedünk. Egy elég rossz és destruktív vicc.

2019. aug. 3. 14:45
 35/38 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, miért röhögnek az emberek az ilyen dolgokon, de az biztos, hogy ezen a topicon nagyon jót lehet.
2019. aug. 4. 15:35
 36/38 anonim válasza:
100%
Kérdező! Te hihetetlenül hülye vagy.A te majom fejedet kéne helyre rúgni.
2019. aug. 5. 20:20
 37/38 A kérdező kommentje:
Az a hülye aki odadobja a majmot annak a gyíknak
2019. aug. 5. 20:44
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad
2019. aug. 24. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!