Az emberek miért röhögnek ilyen dolgokon?
Facebookon volt egy poszt meg videó hogy egy komodói lenyelt egészben egy majmot.
A kommentekben meg odaírták,hogy jó étvágyat meg egy csomóan röhögtek.Most a majom az nekünk közeli rokonunk!Ha egy gyereket kapott volna el,akkor is így röhögnének?Meg mondanák,hogy ez a természet rendje?
Undorító...Ha ott lettem volna biztos szétrúgom azt a varánuszt
Az más.
A majom az már majdnem ember.Ennyi erővel azon is röhögnének ha egy kisgyereket kapott volna el
Hogy mi a vicces benne, azt én sem értem, ugyanakkor a varánusz ragadozó, amelynek a fennmaradásáért muszáj megennie más állatokat.
Gondolom kérdező, te vegetáriánus vagy. Nos a varánusz nem az, és nem is tud azzá válni.
Miért lenne más? Vannak ragadozó állatok, akik megeszik a náluk gyengébbeket. Ez az élet rendje, nem értem miért borulsz ki ezen. Az meg, hogy "majdnem ember", meglehetősen téves megállapítás, de ebbe ne menjünk bele.
Abban egyetértek veled, hogy ezen nincs mit röhögni, de hogy a varánuszt ezért bántani kéne... Nonszensz.
Nem a varánuszt kéne bántani.Azokat az embereket akinek ez tetszik.
A majmot lehet sajnálni,vagy tartózkodni.De undorító ahogy ezek tapsolnak meg jó étvágyat kívánnak hozzá
"Nem a varánuszt kéne bántani."
A kérdésben:
"Undorító...Ha ott lettem volna biztos szétrúgom azt a varánuszt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!