Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már nem bírom tovább. Padlón...

Már nem bírom tovább. Padlón vagyok. Hogy szedjem össze magam? Kinek mi segített ilyenkor?

Figyelt kérdés
Rettentő stresszes az életem már jó ideje. Egészségügyi problémáim vannak azok miatt is steresszelek de a családom és a páromtol is csak folyton a bantast kapom. Lelkileg nagyon belém tudnak gázolni. Gyengének és tehetetlennek érzem magam ugy érzem testileg lelkileg össze vagyok törve. Mindenki 1 senkinek tart és rondának. A saját apám és a pasim is elmondott mindenféle undorító embernek. Legszívesebben elmennék mindenkitől jó messzire de sajnos a betegségem miatt nem tudok jelenleg dolgozni így eltartani se magam..
2019. aug. 1. 10:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj még az orvosok se tudják pontosan mibajom. Hogy milyen betegség pontosan. Már több mint fél éve csak vizsgálatokra járok.
2019. aug. 1. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
De mégis miféle betegség? Mióta?
2019. aug. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!