Szerintetek nagyon gáz, hogy amikor hasplasztikám volt, hasizom korrekcióval és sérvel, akkor anyukám segített megfürödni, éás feladta rám a pelust estére? Mert nem igen tudtam járni megszédülés nélkül.30f
Szerintem egyáltalán nem gáz. Teljesen normális, hogy ápolt, amikor szükséged volt rá.
N
Most dögöljek meg, de erősen kamu szagú a kérdés.
Kezdjük ott, hogy miért pont 10 évvel az "eset" után tört elő belőled ez a kérdés? Másrészt miért meséled az ilyesmit bárkinek?
Na meg nem tudom elképzelni, hogy bárki pont azon akadna fenn, hogy anyád látta a nemi szervedet.
Na meg pelus estére? Hihetőbbet is kitalálhatnál...
"Kezdjük ott, hogy miért pont 10 évvel az "eset" után tört elő belőled ez a kérdés? Másrészt miért meséled az ilyesmit bárkinek?"
A jelenlegi legjobb barátommal besztélgettünk a műtétemről, és ennyi. Ő elmondta a véleményét, ami szerintem nem igaz, ezért kérdeztem most meg.
Na meg pelus estére? Hihetőbbet is kitalálhatnál...
Szerinted, ha nem tudok rendesen mozogni, az ágyam fent van, a WC-meg lent, akkor mi a fenét lehet csinálni ha kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!