Mi az élet célod?
Legalább 3 darabot írj.
Köszönöm!
Ókortörténész szeretnék lenni és valaha megérteni ezt:
Halálig tartó fejlődés, élvezet, egyensúly
Segíteni a környezetem, családom
Találkozni egy bizonyos valakivel.
1, Minél hamarabb tiplizni a jelenlegi munkahelyemről, hogy; 2, Egy nemrég befejezett képzés által tanultakat alkalmazhassam végre magánban;
3, Egy barátnő találása.
Az hogy önálló nő legyek, hogy ne kelljen támaszkodni senkire.
Az életben minden egyes percben vegyem észre, hogy miről szól az élet és hogy mik fontosak pl egészség, család, harmónia.
Ez egy rövidtávú cél, de meghatározza majd az egész életemet: eldönteni hogy mi leszek.
19/N
lefejleszteni azt a játékot amin dolgozom régóta
ezáltal elég jól meg is szedem magamat, amiből sok embert foglalkoztatok majd és a "felesleges pénzemből" állat menhelyet alapítok
Saját lakás
Körbeutazni a Földet, de nem csak bakancslistát pipálgatni, hanem "off the beaten track" stílusban
Kamionsofőr szeretnék lenni
21/L
- Hogy majd 6+x év múlva olyan orvos legyek, akihez bizalommal fordulhatnak az emberek, és aki annyi emberen segít, amennyin csak lehet.
- Hogy a családban elsőként sikerüljön bejutni és végigcsinálni az egyetemet.
- Kiegyensúlyozott, boldog és szenvedélyes párkapcsolat és szerelem.
- Hogy ne legyek egyenpasi. Értsd.: nem akarok keménykedni, nem akarom, hogy én legyek a bunyóspityu. Olyan erőszakellenes vagyok, mint az állat. Mindig van jobb megoldás az erőszaknál.
- Mondjuk 2 csodálatos gyermek, akiket a leendő párommal úgy nevelhetek, hogy majd idős koromban megkönnyezzem, hogy milyen csodálatos emberek.
- Hogy jó ember legyek és maradjak.
-Kiteljesedni magamban, a személyiségemben, önfejlesztés.
-Boldognak lenni.
-Hasznosnak lenni (magam számára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!