Céljaim:
- boldog párkapcsolatban élni (megtörtént, illetve folyamatban)
- stabil hátteret biztosítani a majdani családomnak mind lelkileg, mind anyagilag (folyamatban)
- engem érdeklő, nekem tetsző munkát végezni (megvalósításához vezető út kikövezése folyamatban)
- számomra értékesen eltölteni a szabadidőmet (ez folytonos)
- a majdani gyermekeimből embert faragni, megtanítani őket amire csak lehet (ez még a jövő zenéje)
- a körülöttem élőket (legyen az ember vagy állat) szeretném a lehetőségekhez képest boldognak, egészségesnek látni
Ezek nem konkrétumok, de mind nagyon fontos, és ha ezekért megteszek mindent, akkor azt mondom, hogy nem panaszkodhatom.
Lediplomázni, munkát találni, és közben nem b@szni el minden emberi kapcsolatomat. Ezek mind csak ahhoz szükségesek, hogy létezni tudjak ebben az elb@szott világban, szívem szerint valami egészen mást csinálnék, amiről tudom, hogy az egész környezetem teljesen ledöbbentené, a családom megtagadna, a barátaim pedig egyszerűen hülyének néznének. Mégis minden nap bennem van, hogy mennyivel szívesebben csinálnám azt, akkor is, ha képtelen lennék megfelelni azoknak a szabályoknak.
Egyetlen ponton fut ssze a két egymással ellentétes oldalam: azért tanulok, azért keresek jól fizető állást egy jól menő szakirányon, hogy el tudjak utazni oda, ahol minden elkezdődött.
Nem kell értened, mennyi baromságot hordtam itt össze, én értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!