Miért hiszi azt valaki hogyha sok like és komment van a képein vagy bejegyzésein akkor lenézhet illetve belerúghat beletörölheti a lábát abba akinek mondjuk nincs annyi vagy kevesebb?
Azért ez sok mindentől függ....
Valakinek egy sima bejegyzésén van 20 like átlagba, nekem meg 4, esetelg 6.
Neki van 1100 ismerőse, nekem meg 300 sincs.
Nekem a képeimen van 20-30 like, neki 80, de ugyan az a felállás.
Semmi értelme összehasonlítani. Amúgy is hülyeség arra hviatkozni, hogy neki van élete, mert több a like, vagy mert mindent felpakol facera, akárhova megy...
Rajtam pl rendesen meglepődtek mikor meséltem hogy ezt meg aztr fogom majd csinálni, mert ugye én sosem rakok ki semmit face-re, és némely ember azt hiszi akkor minden nap a szobámban kuksolok...
Hülyeség az egész.
Mindenki másban méri az emberek értékét, ők ebben,es így értelemszerűen ez alapján is rangsorolnak másokat.
Vannak akik a munkában mérik ezt, vannak, akik emberi kapcsolatokban, és vannak akik olyan irreleváns nonszenszek alapján, mint a Facebook likeok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!