Sokan mit értenek az alatt, amikor az írják egy ismerősének képe alá, hogy "Jó volt a fotós"?
"nőként én privátban tuti kiverném a hisztit az adott ismerősömnél"
Te sem lehetsz túl intelligens ember...
De buta vagy te. Jézusom. :,D
Kettes mondja az igazat, ilyenkor magukat dicsérik általában, mert ők maguk a fotósok, vagy nagyon jó barátnők és mondjuk egy harmadikat dicsérnek.
Hűtsd le az agyad, mert már nagyon be lehet durranva. XD
Hogy lehet ennyire túllihegni egy kommentet, jézusom!
Azért írják ezt, mert ha õk fotózták, akkor nyílván élõben eleget dícsérték az adott lányt, de mindegy is, nem nagy hūhó ez.
Egyáltalán ha a te képeidhez nem írta senki, akkor mások kommentjeivel miért foglalkozol annyira? Az nem tūnt fel, hogy az illetõ lányokat nem zavarja az ilyen megjegyzés, csak téged? Ciki.
Ember, kezeltesd magad, ha emiatt ennyire aggresszív vagy! :D Ha leírom, hogy én is írtam már olyat a barátnőim képeihez, hogy "klassz volt a fotós" átjössz hozzám és megversz?
Aki ezt írja, maga volt a fotós, és igazából viccből írja ki, de akiről készítette a képet, tudja, hogy ő volt.
Ez a jó volt a fotós nálam úgy is értelmezhető, hogy maga a kép is nagyon jó, mert jó fotósok jó fotókat csinálnak.
Poénkodás az egész, hihetetlen, hogy emberek mennyire bedurrannak ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!