Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már úgy hogy valami...

Éreztétek már úgy hogy valami nagy változást kéne végre hajtsatok az életetekben? Hogy fogtatok hozzá?

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon rég óta ez a gondolat motoszkál a fejemben, de egyszerűen nem tudom hogy vágjak ebbe bele.
2019. júl. 29. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Igen nálam megtörtént. Alkesz voltam nem is kicsit. Vége lett a sok éves kapcsolatomnak, depressziós voltam külföldön éltem, nem megyek bele, de az egész életem romokba hevert. A fordulat ott jött, amikor hitemre koncentráltam, és megtértem Jézushoz, aki megerősített gyengeségeimbe.

Mielőtt azt hiszed mániákus hittérítő vagyok, csak elmeséltem a sztorimat.

A lényeg, hogy kell egy fordulat amibe kapaszkodj, mert a változás egy harc a múlt ellen, ami csimpaszkodik rajtad, és próbál visszahúzni magába. Mert hiába ugrálsz el a földről, kapálózol a kezeiddel ahogy csak bírsz, a gravitáció visszahúz. Hacsaknem valami felsegít a levegőbe.

Nekem Jézus, valakit más. Hirtelen jött pénz, rokon, más emberek, szerencse veszteség stb.

2019. júl. 29. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Rengetegszer volt ez, és mai napig gyakran megy. Folyamatosan változtatok az életemen hogy jobb és jobb legyen. Például régen sokat gépeztem, össze vissza aludtam, sokáig fent voltam, nem mozogtam, nem olvastam, és nem igazán voltak barátaim.

Azóta utána olvastam sok dolognak, és sok dolgot megértettem magammal és a testemmel kapcsolatban. Ezzel kell kezdened! Először tudnod kell, hogy ha változtatni akarsz akkor milyen jövőt képzelsz el, milyen vagy te a jövődben. Egészséges, erős? Jó beszélőkével rendelkeznél? Vagy vonzó akarsz lenni a lányoknak?

Tegyük fel, egészséges akarsz lenni. Akkor google-n utánanézel, egészséges étrendek, felkeresel embereket is, beszélsz mindenkivel hogy kinek mi a tapasztalata, akár itt is írhatsz ki kérdést.

Utána kipróbálsz párat, és megnézed hogy hatnak rád ezek. Ha 1-2 hét után úgy érzed jobb a közérzeted, akkor ezt a szokást bevezeted, és ehhez tartod magad. (Én pl. vegetáriánus vagyok)

Az egészséghez mi kell még? Utána olvasol, google, vagy könyveket is kereshetsz és kiolvashatsz. Sok könyv van, ami a sikeres életet foglalja magában, azok minden rutint, jó szokást is leírnak, és kijön hogy testedzés.

Nézzünk más példát.

El akarsz költözni, más emberekkel akarsz együtt lenni. Levezeted az egész helyzeted: Költözés -> Hova jó költözni, hol vannak ismerőseid, melyik város szimpatikus számodra? Elutazol pár városba, elolvasol pár cikket a városokról.

Mi kell a költözéshez? Pénz, és albérlet. Gyűjtesz pénzt jelenlegi munkahelyeddel ha van (ha nincs akkor keresel), és utána nézel albérleteknek neten, és ha találsz jókat akkor lerendezed hogy egy nap átutazol a városba és mindet megnézed.

Nem tudom, hasznos e hogy ezeket leírom, de én így értelmeztem a kérdést.

Az a lényeg, hogy levezesd a dolgokat, hogy kitűzz egy célt és abból indulj ki.

Ha akarsz írj rám, tudok segíteni szinte bármiben. Nekem is vannak rutinjaim, szokásaim, amik alapján felépítettem az életemet. Erről is beszélek akárkinek, akit érdekel.

Sok sikert mindenkinek.

2019. júl. 29. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. Hittem valakinek, hogy jelentkezzek a coach képzésére, vagy az ezzel járó önismereti tréningjére, mert az tök jó, meg minden. Mivel kiismert, tudta, kit lehet bepalizni, én meg hittem, hogy ez változást fog tudni adni az életemben... Most van egy papírom a képzésről, tudást kaptam, de elindulási lehetőség egy nem pínz-, vagy üzletorientált embernek egyenlő a lehetetlen küldetéssel...
2019. júl. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!