Van olyan valaki az életetekben, aki szinte folyamatosan hazudik?
Nagyon rosszul viselem, hogy egy közeli családtagom mindig minden helyzetben hazudik. Nyilvánvalóan nem csak nekem, ez valami "életforma", de már nagyon fárasztó és irritáló. Nem szeretek vele beszélgetni, mert nála úgy tűnik, az sem igaz, amit kérdez. Viszont néhány hetente biztosan találkozunk, tehát a társalgást, beszélgetést nem tudom kikerülni.
Igazság szerint én többek között emiatt már évekkel ezelőtt megkértem, hogy hanyagoljon, de néhány hónapja nyitottam felé, megkérve, hogy akkor tartsunk kapcsolatot, ha ez őszinte. Csak annyit mondjon magával kapcsolatban, amit őszintén szeretne megosztani velem, nem kell a kamu.
Semmi nem változott úgy érzem, egy ártatlan sztorin keresztül (amit nem is kellett volna egyáltalán elmondania) világos lett számomra, hogy hülyének néz.
Ezt nem értem, minek kell neki a velem való kapcsolat, ha ugyanazt csinálja, mint azelőtt, holott a "játékszabályokat" nagyon világosan tisztáztuk.
Utána járok ennek a betegség dolognak.
Ha ez mégsem az, mit tennétek a helyemben? Szembesítenem kellene vagy ahogy az első írta, hagyjam a francba?
Igen van,egy barátnőm. Állandóan vetít, képtelen történeket mesél, azt hiszem ezt azért csinálják az emberek hogy érdekesebbnek tűnjenek,pedig nyomorult életük van.
Nem szembesítem soha,úgyse vallaná be hogy hazudik.pedig nyilvánvaló. Eddig három magyar híresség a rokona,ilyesmiket is kitalál folyton!
Kedves 8as, igazából én is azt gondolom, elég semmilyen életet él az illető, ezért sajnálom őt, bár erről nyilvánvalóan ő tehet...
Nekem fontos a bizalom. Ezért rosszul érint az ilyen típusú kapcsolat. Feleslegesnek, felszínesnek tartom, ingerültté tesz, hogy üres, őszintétlen beszélgetést folytatok.
A ti barátságotok hogy működik így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!