Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Állásinterjú kérdés, milyen...

Állásinterjú kérdés, milyen állat lennél, és miért ha újra megszületnél?

Figyelt kérdés
Erre mi a jó válasz,illetve Ti mit válaszolnátok erre? Kíváncsi vagyok , kifejtős válaszokat várok inkább!

2019. júl. 25. 07:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen film, a homár jó válasz, ez a film címe is. :) Szerintem sem való ilyen kérdés egy àllásinterjúra, ha csak nem azt tesztelik mennyire viseled jól az ilyen kérdéseket.
2019. júl. 25. 10:38
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

8-as voltam: A tesztet és a megoldást nem küldöm el, mert nem etikus, de privátban szívesen elmagyarázom, hogy miért alkalmazzák és mit jelent.

Én ha újra megszületnék, és állatként jönnék ide, akkor szirti sas lennék. Előtte azonban megkérném a Teremtőt, hogy az emberiség létszámát záros határidő alatt igen gyorsan minimalizálja, kb. max. negyed milliárdra, eltüntetve a mindnet felfaló nárcizmussal együtt minden környezetromboló technikát, betont, fölsöleges és mérgező vegyi vackokat. Akkor és csak akkor lenne életterem és lehetőségem élni.

Különben jöhetnék egyenest kihalni. Mint annyi más állat.

2019. júl. 25. 11:20
 23/25 anonim ***** válasza:
79%

21-re:

Homár? A magyar nyelvben ennek van egy másik jelentése is...

Elképzelem az interjúztató s...fejet, ahogy ezt mondja neki a férfi álláskereső: "Homár lennék." Esetleg még a szája szélét is megnyalná közben, hogy teljes legyen a hatás. :DDDD

2019. júl. 25. 11:51
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Olyan kis fereg,mint te..
2019. júl. 25. 17:16
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
A személyiségtől függ, és ahhoz hasonló állatot érdemes választani. Én Husky lennék, mert kitartó vagyok (az eredményét most ne nézzük).
2019. júl. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!