Állásinterjú kérdés, milyen állat lennél, és miért ha újra megszületnél?
Figyelt kérdés
Erre mi a jó válasz,illetve Ti mit válaszolnátok erre? Kíváncsi vagyok , kifejtős válaszokat várok inkább!2019. júl. 25. 07:22
11/25 anonim válasza:
nem gondolkodtam még ezen, de kb 3 másodperc alatt ez jutott eszembe:
medve, mert az durva :D
12/25 anonim válasza:
Egy kellemesen ellassult, örökmosolyú lajhárpajtás lennék aki épp délutáni cigiszünetére készül egy jó erős feketével már reggel óta
13/25 Alain Delon válasza:
9: Akkor elnézést kérek: reális gondolkodású vagyok. De miért fantáziálnék olyanon, hogy milyen állat lennék? Ennyi erővel bármilyen önkényes marhasággal lehet kínozni embereket.
14/25 anonim válasza:
Én símán megmondanámm, hogy nem hiszek az újjászületésben, ezért eszembe sem jutott ilyen.
HA meg valami másként kellene élnem, mint emberként, akkor egy különleges növény lennék inkább.
15/25 Alain Delon válasza:
6: Gyorsan, jól reagálni? Az jó reagálás, ha azt mondom, hogy: "Ne fárassz már! Állat?".
16/25 anonim válasza:
Igásló.Vagy birka...á, legyen inkább 2 az egyben. Vagy ha ilyen nem lehet, akkor lennék droid. Vagy az nem állat?
17/25 anonim válasza:
Én felàllnék és eljönnék. Fogyatékosoknak nem akarok dolgozni. Nem óvódàsok vagyunk.
18/25 anonim válasza:
Aki meg minden szarra válaszol anélkül, hogy felmerülne benne, hogy mennyire releváns a kérdés, az jó kis csicska lesz.
20/25 anonim válasza:
Tetszik ez a kérdés :D
Most elképzeltem a munkáltató vagy hr maca arcát, milyen képet vágna, ha nyerítenék egy nagyot, fejemet vakarva makognék, mint egy majom, vagy hatalmasra tátott szájjal a képébe üvöltenék, mint egy támadó oroszlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!