Van a munkahelyem egy új kolléganő, aki valóban kedves(nek tünik) és sokan kedvelik is, de engem leginkább irritál a viselkedése. Mindenen perceken át harsányan nevet, olyan dolgokon is, amin egy átlag ember maximum elmosolyodik, illetve mindenkivel olyan tolakodóan kedves. Állandóan kérdezget mindenről, mindent tudni akar rólunk. Nem mondom, hogy rossz ember, mert biztosan nem az, de engem mindig is zavartak az ilyen túlzottan kedves emberek, akik mindig vidámak, mindig tökéletesnek mutatják magukat, és persze mindenkit imádnak maguk körül.Sokszor nekem úgy tűnik, hogy kicsit sunyi is ez a nő. Néhány munkatársamnak is feltünt már, hogy kicsit sok és tolakodó a kedvessége, de a többség inkább kedveli őt. Szerintetek velem van a baj vagy ti sem szimpatizáltok az ilyen emberekkel?
2019. júl. 24. 14:11
1/6 anonim válasza:
Ennek ket dolog allhat a hattereben, az egyik, hogy mindenaron meg akar felelni mindenkinek, a masik pedig, hogy mielöbb szeretne beilleszkedni, kesöbb lehet lejjebb ad. En meg tudom erteni az ilyen embereket, leven, hogy en is hasonlo vagyok, föleg uj tarsasagban. Mondjuk a szemembe nem mondta meg senki, hogy idegesitö vagyok es attol, hogy kedves vagyok mindenkivel meg nem vagyok sunyi.
2019. júl. 24. 14:36
2/6 anonim válasza:
Nekem sem szimpatikusak az ilyen emberek, egyrészt tolakodónak, másrészt kétszínűnek tűnnek.
2019. júl. 24. 15:43
3/6 anonim válasza:
Tapasztalat: aki mindenkivel jól kijön, az a legkétszínűbb játékos az összes közül. Hiszen lehetetlen mindenkinek megfelelni, kivéve ha hajlik az ember, mindig úgy, hogy adott másik félnek megfeleljen.
Az ilyen kígyó módon simulékony emberek a legveszélyesebbek.
Az ilyen embereket sokkal jobban utálom és kerülöm, mint a mogorva bunkókat. Utóbbiakról nagyon gyakran kiderül, hogy valójában tényleg jó ember, csak tele van a puttonya ezzel-azzal és azért olyan, amilyen.
2019. júl. 24. 15:55
4/6 anonim válasza:
Rühellem a nyali csókos puncsgépeket. Legundorítóbb állatfaj.
2019. júl. 24. 17:08
5/6 anonim válasza:
Nem miden esetben szeretem én sem , mert van, aki jáspiskígyó...
2019. júl. 24. 19:20
6/6 Sunshinedoll válasza:
Én is gy gondolom, hogy aki mindenkivel túlzóan kedves, az igazából senkivel sem az.
A kedves emberekkel nincs bajom, sőt szerintem fontos, hogy kedvesek legyünk, de nem tudok mit kezdeni a kamu kedvességgel, meg tolakodó modorral. Egy valóban tapintatos, kedves ember tudja, hol a határ.
Én az ilyen emberekkel inkább tartom a két lépéstávolságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!