Szégyen, hogy lány vagyok, de nem tudok főzni?
mirőlszól nevű felhasználó !
Na látod, ezért kérdeztem, hogy mit melózik, és milyen munkatempóban!
"ápolónők, óvónők, takarítónők, tanárnők"
... légy szíves, ha valamiről halvány fogalmad sincs, akkor ne nyilatkozz a témában!
Csak azért nem fogalmazok keményebben, mert láthatóan gőzöd sincs róla miről beszélsz, ha a fenti szakmákat kéne összehasonlítani a szakács szakmával, nagyjából azt mondanám, hogy ha a fenti 4-ből kiválasztasz tetszőlegesen 3-mat, és azt együtt csinálod, az kb felér a szakács szakmával.
Úgyhogy az után okoskodjon valaki, hogy néhány évtizedig ebből a szakmából él...
20-25 évesen még lehet valakiben annyi ambíció, és elvakíthatja annyira a szerelem, hogy elfőzöget otthon is.
Majd nézd meg 40-50 évesen!!!
Majd ha 20 évig fogja ezt csinálni a párod, és mikor az idegösszeroppanás határán hajnalban hazavánszorog egy 18 órás műszak után, és másnap reggel neki kell állni még otthon is főzni, nem lesz olyan természetes a mosolya!
Nyugodtan le lehet ezt is pontozni, aki nem próbálta, annak szart se ér a véleménye!
Igen, a szakács szakma az aztán tényleg egy marha nagy kihívás...
Próbálj meg akkor idióta gyereket tanítani, akiket nem lehet megfegyelmezni, mert különben jönnek a szülők, az ombudsman meg minden, de közben végigtrollkodják az óráid.
Így ebben a formában nem. Csak nem értem, hogy akkor miért azt írod, hogy nem tudsz...
Nem akarsz, nektek így kényelmesebb, teljesen jó, ne foglalkozz másokkal.
Szerintem az viszont tényleg szégyen, ha valaki nem TUD összedobni egy alap kaját se, nem rakétafizika.
De nem akarni miért lenne gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!