Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire frusztrált?
van, hogy szabályosan félek azoktól a benyomásoktól, amik más emberek miatt érnek, ezért ilyenkor inkább elmenekülök a való világtól... pl facebookról offolom magam 2-3 napra, inkább nem beszélek senkivel a családomon, és a legjobb barátaimon kívül, csak hogy ne kelljen többet csalódnom.. félek, hogy bántanak bizonyos emberek, és hogy még jobban fog fájni a szívem, ha nem menekülök el a valóságtól. legszívesebben inkább átaludnék hosszú napokat, hogy addig se érzékeljek semmit a körülöttem levő világból.. az olyan válaszok, mint pl "igyál meg egy-két felest", nem segítenek, mert nekem ez állandósult frusztráció, hogy nem találom meg a saját lelki békémet, nem tudok önmagamtól boldog lenni, hanem mindig más emberektől függ :/// van egy-két rövid boldog időszakom, de az általános közérzetem nagyon rossz.. közre játszanak szerelmi csalódások, de egyebek is, pl. sokszor akkor is frusztrált vagyok, ha egy pár fős fiúcsoport mellett kell elmennem az utcán, és ilyenkor inkább eltakarom az arcom. ha ráírok egy fiúra, van, hogy inkább azt kívánom, hogy ne írjon semmit, mert úgyis leégek, de ha nem ír vissza, akkor meg azt érzem cikinek..
18/L
- Beszelgess olyanokkal akik nem tetszenek, csak baratilag.
- Beszelgess olyannal aki tetszik, de hatarozd el elotte hogy nem akarsz tole semmit, csak megismerni.
Ugyanaz az életünk?
Amit leírtál szóról szóra igaz rám, csak az ellenkező nemben. Bár nekem a külföldi szerelem alapból külföldről indult... De én is hajlamos voltam vagdosásra, nekem is volt rengeteg gondom, és én is félek, ha egy ellenkező nemű csoport jön velem szemben az úton... Meg én sem vágyom a testi kapcsolatokra, csak a lelkiekre... És nekem sem éppen a toppon vannak a társasági készségeim. De én túljutottam rajta, már nem vágok, és nincsenek depis gondolataim. Szóval... Lehet, hogy tudnék segíteni valahogy, legalább annyiban, hogy elmondom az új felfogásom/a tetteket, amik segítettek rajtam, hogy ne maradjak depresszióban, hanem közel egészséges legyek. De akár az emberfóbiát is megoldhatom, ha bebizonyítom, hogy velem kapcsolatban nem kell félned, és ez azt jelenti több ilyen ember is van. :) Ha meg akarsz próbálkozni vele, írj rám, és én is megpróbálok segíteni.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!