Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is örültök ennek a kellemes...

Ti is örültök ennek a kellemes, hűvös időnek? Meddig marad ez várhatóan? Végre nincs kánikula egész nyáron.

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 10:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
11%
Jelenleg még jó, de azért lassan lehetne már melegebb. Nem sok, csak kicsivel.
2019. júl. 14. 23:05
 32/36 A kérdező kommentje:
Strandra azért megy az ember hogy elviselhetőbbe tegye a kánikulát. De ha valaki dolgozik, akkor úgysem tud menni. Fázol reggelente? És 40 fokban nem rohadsz meg a buszon/vonaton? Mert én igen. Ez most olyan hogy azért legyen meleg hogy fel tudj öltözni. A strandolás az nem egy hobbi.
2019. júl. 15. 07:10
 33/36 A kérdező kommentje:
*azért legyen hideg
2019. júl. 15. 07:11
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom :D Nagyon gáz, hogy vitázol egy ilyen témában. Oké ráerőlteted az igazad másokra. Ennyi örömöd legyen. Valaki a meleget, valaki meg a hideget szereti. Ezen mit lehet okoskodni oldalakat?

Mondom majd írd ki legközelebb,hogy csak az írhat ide, aki veled ért egyet, aztán nem lesz gond.

Én meg egy szóval nem írtam, hogy 40 fokot szeretnék. Csak ne legyen 20 alatti fok és eső. Nem tudod felfogni a te bajod. Élvezd a hideget! Minden jót kívánok!

2019. júl. 15. 09:13
 35/36 anonim ***** válasza:
77%

Én bár a hideget sokkal jobban kedvelem, nem lenne ekkora szenvedés a meleg, ha a melegkedvelő emberek nem lesnék és kommentelnék, hogy mi van rajtam, hogy nézek ki. Ha lehetnék szabadabb.

Elég ha itt az oldalon olvasgatom, hogy kinek mi a véleménye, és máris gyomorgörcsöm lesz. Ez a kategória vagy szépség.

Volt egyszer egy srác, aki kiakadt, hogy miért rakják fel a nők a hajukat a fejük tetejére nyáron, ha nem áll jól mindenkinek.

Megtudtam, hogy nem vehetek fel spagettipántos topot, mert a melltartómnak harmonizálnia kell a felsőmmel. Nekem így is nagy mellem van, így tehermentesítő melltartót hordok, aminek pont az a lényege, hogy a pántja szélesebb, így nem vág bele az ember húsába. Tehát akkor top kilőve.

Tudom magamról, hogy az első nyári erősebb napsugárzástól kiütéses leszek. Egyszerűen vörös foltos leszek a napsütéstől. Ezért vékony kardigánt szoktam felvenni, hogy védjem magam a naptól. Nem egyszer súgtak össze a hátam mögött, hogy miért lehetek így felöltözve.

Sportcipő és leggings van rajtam, mert a légkondiban fázik a lábam. Az emberek ezen is szeretnek megrökönyödni, pedig az autóban, irodában, légkondi van, a napon egy pillanatot nem töltök, ha dolgozni megyek.

És akkor ott van még az ezernyi gátlás, hogy ha nem vagy szupermodell, ne legyen rajtad szoknya, fürdőruha meg amúgy is, inkább maradj otthon.

Én még soha nem néztem senkire télen, hogy "dikmá, hogy fel vagy öltözve".

Úgyhogy számomra ha az emberek változnának, a nyár is elviselhetőbb lenne.

2019. júl. 15. 19:42
 36/36 anonim ***** válasza:
58%
20as strandra fesztiválra hőségben égető napra az idióták meg prolingerek járnak , veszik falják a forró lángost dögkolbászt erre küldik a hideg sört üdítőt jégkrémet vagyonokért .
2019. aug. 11. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!