Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is örültök ennek a kellemes...

Ti is örültök ennek a kellemes, hűvös időnek? Meddig marad ez várhatóan? Végre nincs kánikula egész nyáron.

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 10:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon szeretem:)Végre el lehet menni 2 üveg víz nélkül,és nem kell félni,hogy leégek vagy napszúrást kapok.Már sok helyen voltam,főleg a hegyekben túrázni,meg kertészkedek,merr az idő tökéletes.Jó lenne,ha nyáron ilyen idő lenne,de nyilván nem marad el a kánikula,de ez így jó,hogy úgymond váltogatja magát a jó és a meleg időjárás.Eddig időjárás szempontjából meg vagyok elégedve az idei nyárral.
2019. júl. 14. 15:16
 22/36 anonim ***** válasza:
62%

#20"Strandra".

Vannak akik kifejezetten utálják a strandokat a rengeteg ember miatt.Meg egy idő után unalmas,hogy a 2.35fokos melegben is az a progtam,hogy a sok ember közt áztasd magad.

2019. júl. 14. 15:19
 23/36 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező! Miért kéne bent ülni? Ha esik én nem fogok kint mászkálni ne haragudj. Illetve írtam, hogy jóval 20 fok alatt volt napokig a hőmérséklet nálunk. Nem mindenki kocsival járkál, tehàt nem örültem neki, hogy a buszhoz úgy mentem hogy fázok. Én a melegebb időt szeretem. Ez miért probléma? De látom rendesen le van pontozva emiatt mindenki aki nem ért veled egyet. Komolyan mint az óvodások.
2019. júl. 14. 15:46
 24/36 anonim ***** válasza:
18%

#22: És akkor mi van? Attól az se mehet strandra aki szereti?

Ja de mindig elfelejtem, hogy a gyakori tele van a rengeteg besavanyodott emberrel, akik annak örülnek ha a gép előtt kell kuksolni és rossz az idő. Vigyázzatok, nehogy kimenjetek a napsütésbe!

2019. júl. 14. 15:50
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Én azt szerettem ha nagyon meleg van, tölem lehetne akàr 50 fok is. Olyan jó mikor égett a nap. Érzem hogy élek.
2019. júl. 14. 16:15
 26/36 anonim ***** válasza:
13%
Egy ilyen kérdés alatt (az időjárásról kérdezik emberek véleményét) mi a f...nak kell lepontozni egymást?
2019. júl. 14. 16:38
 27/36 anonim ***** válasza:
26%
Az mi, ha nem savany, hogy most beállok a többi proli közé a vízbe, most kiülök a prolik közé, most vissza a vízbe, most ki a partra. Lebilincselő program.
2019. júl. 14. 16:41
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

#26: Itt azon is veszekednek az emberek, hogy milyen színű az ég.. Szánalom ami megy. Ha a kérdező nem szereti a meleget, akkor csak vele lehet egyetérteni, tehát aki szereti az tűnjön innen. De minek kell akkor megkérdezni, hogy "Ti is örültök ennek a kellemes, hűvös időnek? " ha nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani? Írd ki hogy te örülsz, aztán az írhat ide aki veled együtt örül. Egyébként meg nyàron hány fok legyen? 20? Ősszel vagy télen meg mindenkinek az lesz a baja ezen az oldalon, hogy miért van hideg, mikor lesz nyár. Ja meg az is szép, mikor egy kérdés alatt nem értesz egyet valakivel, és olyan trágár, undorító levelet kapsz a semmiből, hogy csak nézel.

#27: Nálad ez a "prolizás" nagyon bekattant. Szerencsére az országban csak te nem vagy az, így leszólhatsz szabadon bárkit. Borzalom, hogy ilyen emberek járnak körülöttünk :S

2019. júl. 14. 17:07
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Bekattant, mert 2x leírtam? Alacsony az ingerküszöb.
2019. júl. 14. 17:39
 30/36 anonim ***** válasza:
59%
Én örülök neki,bár sose lenne melegebb.
2019. júl. 14. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!