Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznéd az életedet...

Hogyan jellemeznéd az életedet néhány mondatban?

Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szakmám jó, orvos vagyok és ugyan még csak rezidens, de szeretem és úgy gondolom általában jó is vagyok benne.

A magánánéletem viszont katasztrófa, igazi társam soha nem volt, csak néhány futó kaland. Nagyon magányosan vagyok és gyakran vannak öngyilkos gondolataim.

2019. júl. 14. 01:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Szeretnék nagy mértékben változtatni rajta. 18 évesen már félig-meddig önállónak kellene lennem, egyedül ügyeket intéznem... Ehhez képest még egy rohadt kis sarki boltba se vagyok képes egymagam bemenni a szociális fóbiám miatt. Ez így nagyon nincs jól. Ezenkívül szeretnék kicsit érdeklődni több minden iránt, jó lenne új hobbikra, érdeklődési körökre szert tenni, hogy ne legyek ilyen unalmas, szürke. 18/L
2019. júl. 14. 03:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Magányos. Szabadidőhiányos. Egyre inkább pénzhiányos. Stresszes. Kudarcokkal teli. Reménytelen. Összezavarodott.
2019. júl. 14. 06:32
 14/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Alakul, volt már rosszabb is. Elkezdtem rendbe tenni magam mind külsőleg, mind belsőleg, egészen jól haladok, de nincs megállás, amíg úgy nem lesz minden, ahogy én akarom.

28F

2019. júl. 14. 07:05
 15/17 anonim ***** válasza:
"Ahonnan jöttél elillan, ahol tartasz, sehol még"... (by Kowalsky meg a Vega)
2019. júl. 14. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem jó, de nem is tragikus. Vagy elkéstem vele egy hónapot?

Egyébként tényleg így van. Nemrég (illetve azt hiszem, még most is) depressziós voltam, pszichiátriára is akartak vinni, de úgy döntöttem, hogy inkább elutazok, hogy adjak valami értelmet az életemnek. 24 napja vagyok úton, és rengeteg rossz történt azóta is, viszont sok jó is, illetve azt hiszem, folyamatosan a komfortzónámon kívül vagyok, ezért annyi dolog ér egyszerre, hogy nincs időm depizni. Nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy hazamegyek, mert magányos vagyok és honvágyam van, de félek, hogy ha hazamegyek, minden kezdődik elölről.

2019. júl. 14. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Erről az jut eszembe, hogy ... Kinek rosszabb, mint nekem? Pár hónapja le mertem kommentben írni, egy poszthoz facen, hogy milyen boldog az életem, de az emberek ennek nem örülnek. Azt írták ne kérkedjek, ne dicsekedjek ilyennel, pedig sajnálom, akinek nincs szerencséje a világban. Sok dologból adódik a boldogság. És nem vagyonból, mert az nekem sincs. Viszont van szerető férjem ... 13 éves korom óta ... Igen! Van örök és igaz. 15 éve vagyunk házasok, s csak azt nézzük, hogy boldogok lehessünk együtt. Megint jön a bébi. Izgatottan várjuk!!! A szüleink nagyon elcseszték, minden téren. Mi tanultunk belőle mindketten. Hűség, ragadzkodás, egymásért élés, a gyereket nem passzoljuk le, segítjük mindenben, nem vagyunk alkoholisták, de néha megengedhető, hogy kirúgjunk a hámból, barát kevés, de az igazi, próbálunk mindig, minden körülmény között ember maradni, a hálószobában pedig legjobb barátként is megbeszélni ki mire vágyik, s nem kell sehova menni. Hála a jó Istennek "szép" embereknek születtünk, tehát a külsőnk is tetszik a másiknak. Ennél jobb nem is lehetne. De! Nehogy azt higgyétek, hogy csak jó jutott nekünk, mert műtét, betegség, gyerekkori bántalmazás, elvált szülők, alkoholizmus, kihasználtság, senkire sem számíthattunk soha, 10 év meddőség ... Tehát kitartás! Minden tanít valamire. Szeressük egymást gyerekek! A többi jön magától.
2020. máj. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!