Hogyan jellemeznéd az életedet néhány mondatban?
A szakmám jó, orvos vagyok és ugyan még csak rezidens, de szeretem és úgy gondolom általában jó is vagyok benne.
A magánánéletem viszont katasztrófa, igazi társam soha nem volt, csak néhány futó kaland. Nagyon magányosan vagyok és gyakran vannak öngyilkos gondolataim.
Alakul, volt már rosszabb is. Elkezdtem rendbe tenni magam mind külsőleg, mind belsőleg, egészen jól haladok, de nincs megállás, amíg úgy nem lesz minden, ahogy én akarom.
28F
Nem jó, de nem is tragikus. Vagy elkéstem vele egy hónapot?
Egyébként tényleg így van. Nemrég (illetve azt hiszem, még most is) depressziós voltam, pszichiátriára is akartak vinni, de úgy döntöttem, hogy inkább elutazok, hogy adjak valami értelmet az életemnek. 24 napja vagyok úton, és rengeteg rossz történt azóta is, viszont sok jó is, illetve azt hiszem, folyamatosan a komfortzónámon kívül vagyok, ezért annyi dolog ér egyszerre, hogy nincs időm depizni. Nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy hazamegyek, mert magányos vagyok és honvágyam van, de félek, hogy ha hazamegyek, minden kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!