Tudnátok néhány tanácsot adni?
Üdv!
Kezdeném ott, hogy képes vagyok küzdeni és szeretnék nyerni!
Lassan kezdem elhagyni a szobámat, belépek egy úgynevezett FELNŐTT ÉLETBE!
Mondhatni a seggemen még ott a tojáshéj, most azon dolgozom, hogy megszabaduljak a tojáshéjtól.
17 év alatt olyannyira megviselt az élet, teljesen összetörtem, nagyon nehezen tudok egyenes háttal tovább menni! A legkisebb hiba/kudarc/beszólás miatt képes vagyok, összekuporodva a sarokban sírni!
17 év alatt a családomat láttam elsüllyedni a mélység legmélyebb mélységéig! Az apám elvesztése, végignéztem, ahogy anyám a stressz hatása miatt összetör! A barátaim elvesztése (lehet, hogy nem is voltak igaz barátok), az osztálytársak undorító viselkedése!
Az évek alatt sokat gondolkodtam, arra a döntésre jutottam, hogy én jobb szeretnék lenni mint amit átéltem!
A borzasztó gyerekkor ellenére, szeretnék mosolyogni, örülni-boldog lenni, még akkor is, ha egy hibát vétek-nem szeretnék állandóan a sarokban sírni!
Annyira irigylésre méltó, hogy vannak olyan emberek akik átúsztak az élet hullámain, de mosolyogva-hiába belül megviselték a történtek, de akkor is!
Nekem miért ilyen nehéz?
A napokban jól felmértem magam, testileg gyenge vagyok, sőt nagyonis! Ezért úgy döntöttem, hogy beiratkozok egy aikidó edzésre! - lehet, hogy hülyeség, de szerintem ez egy nagy önbizalom lökést adott nekem! :)
Leírtam a gyengeségeimet most azon vagyok, hogy néhány gyengeségem leküzdjem!
Szerintetek jó irányba fordultam?
Vagy kezdjem az elejétől? Ha igen?! Akkor hogyan? És hol?
Annyira megköszönném, hogyha a rosszindulatú válaszoktól megkímélnétek! :) És bocsánat, de muszájnak éreztem, hogy leírjam:(
Előre köszönöm a válaszokat!
Az első lépés mindenképpen az, hogy felismered és felméred a helyzetedet. Szerintem jó felé kapisgálsz.
Az a lényeg, hogy kitartásod legyen abban, amit csinálsz, de ha azt látod, hogy rossz az irány, akkor képes legyél változtatni rajta (mert nyilvánvalóan lesz olyan, hogy tévedsz).
A motivációd megvan, ezt kell megőrizned.
Szerintem jó, hogy felismerted mi az, amin változtatnál és elkezdtél tenni is érte. Ez már egy nagyon nagy lépés!
A lelked erősítésére beiratkozhatnál még egy önismereti vagy pszichodráma csoportba is, szerintem sokat segitene a kibontakozásban.
Amiket leírtál... csak negatív, kritika. Biztosan találsz valamit magadban, amit szeretsz, ezeket talán nehezebb észrevenned, de ne félj meglátni a jót is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!