Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha néhány szóval jellemezned...

Ha néhány szóval jellemezned kellene az alábbi ember hangját, akkor hogyan írnád le?

Figyelt kérdés

[link]

előre is köszi a válaszokat

2018. okt. 13. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tök átlagos férfi hang.
2018. okt. 13. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki dohányzik. Vagy dohányzott. Valamivel tutira megerőlteti a hangszálait. Kicsit rekedt azért. Meg olyaaan... olyaaan hát olyan hogy olyan néha rekedtes, mintha elmenne a hangja. Nehéz feladatot adtál a néhány szóval nekem. Kicsit énekelve beszél. Ezt onnan tudom, hogy nekem is ezt mondták egyszer. Egy amolyan hozzáértőnek számító mondta, ezért jegyeztem meg. De hát ez nekem kb. annyit jelentett, hogy "és akkor mi van?" van aki így beszél. Érthető a beszéd ez a lényeg. Nem mondom hogy órákig tudnám hallgatni, mert az első linuxnál mély álomba merültem de ez a téma miatt van. Jó lenne tudni milyen szempontból érdekel téged ez a hang. Normális beszédhang szerintem.
2018. okt. 13. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác még mutál:D
2018. okt. 13. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos férfi hangja. Semmi különlegesség, de mintha tényleg egy kicsit énekelve beszélne.
2018. okt. 13. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan mintha keveset használná a hangját. Azaz kicsit visszahúzódóbb, aki nem veszi folyton körbe magát 3-4 haverral és nem röhög minden órában legalább egyszer.

Nem a videó témája miatt mondom, csak tényleg lehet hallani ezt a hangján.

2018. okt. 13. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem kellemes hallgatn
2018. okt. 13. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fiatalnak vagy fiatalosnak tűnik. Kicsit mintha be lenne rekedve vagy nem tudom :D egyébként megnyugtató a hangja nekem. De jobban kedvelem a mélyebb férf hangot :)

N

2018. okt. 15. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rekedtes, de nekem tetszik. Viszont ahogy halgattam, el kellett kezdenem köszörülni a torkom. :D
2018. okt. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!