Melyik színnel jellemeznéd magadat? Miért?
Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 18:39
1/20 anonim válasza:
Kék, mert kék vagyok a barátaimmal. Ja, nem. Kéket gondolok a világról, és.. na ez sem. Hm.. megvan! Úgy gondolom, hogy a legigazságosabb társadalmi berendezkedés a kék, és a morál is a kékből fakad. A francba, ezeknek sincs értelme, tökre úgy tűnik, hogy értelmetlen a kérdés.
2/20 anonim válasza:
Szürke. Ez illik legjobban a megkeseredett, megfásult személyiségemhez.
3/20 anonim válasza:
Kék, az angol I'm blue szójátékból kiindulva. Bár mondták már, hogy 'neked rózsaszín az aurád', ami elég jól esett.
4/20 anonim válasza:
Én is a szürkével, mert mindenki szerint unalmas vagyok, nekem viszont ez a kedvenc színem és szeretem a személyiségem.
5/20 anonim válasza:
Amikor megláttam a kérdést, valamiért a sárga jutott eszembe. Talán azért, mert kiskoromban az volt a kedvenc színem, na meg a szobám fala is olyan.
A barátnőm szerint az aurám lila és zöld színű.
Viszont én leginkább a fekete színnel jellemezném magam. Mostanában szinte csak fekete ruhákat hordok, meg ez az a szín, ami legjobban kifejezi a depresszív és sötét világképem. Ezzel tudok azonosulni.
6/20 anonim válasza:
Lila. Egyszerre pozitív, bohókás (élénk), komoly, elegáns (mélylila). A levendula szín szolidan nőies. Egy különleges szín, ami nem olyan gyakori, valaki vagy nagyon utálja, vagy nagyon szereti. :)
8/20 anonim válasza:
Kék, mert férfi vagyok, negatívan látok sokmindent, a kedvenc színem, és van benne egyfajta elegancia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!