Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik színnel jellemeznéd...

Melyik színnel jellemeznéd magadat? Miért?

Figyelt kérdés

2019. febr. 18. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

fekete, mert az üresség jelképe és már nincs bennem semmi ami ösztönözne a haladásra

szürke, mert átlagos vagyok

2019. febr. 20. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Lila mert ez a “kielegitetlen nok szine” es hat...na🤷‍♀️
2019. márc. 1. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Zöld talán? De mások tuti mást mondanának. A zöld a természet színe, amiről először mindenkinek az erdők, mezők békessége jut eszébe. Az emberek szívesen fordulnak az erdőkhöz, a természethez, megnyugvást keresnek benne. Valahogy sok ember velem is így van, szeretek nekik segíteni, bár néha eléggé meghálálatlannak érzem azt a segítséget. Ami amúgy reflektál arra, hogy az emberek nem tisztelik eléggé a természetet, és nem hálálják meg a természet nyújtotta értékeket.

A természetnek viszont van egy veszélyes oldala is, ami nekem talán a lobbanékonyabb, féltékenykedő, türelmetlenkedő oldalam lehet, amit a legtöbben nem ismernek szerintem. Nem tudom, jó kérdés :D

2019. márc. 1. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Színekkel nem lehet jellemezni az embereket mert szinte mindig mindenki változik,többrétegűek vagyunk. Például lehet olyan hogy valakinek vidám személyisége,kisugárzása van de ha jobban megismered akkor kiderül hogy egy nagyon gonosz ember.
2019. márc. 3. 00:54
 15/20 anonim válasza:
Szürke, nekem a fekete olyan gonosz, a fehér jó és én köztes vagyok ezért szürke
2019. márc. 21. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Az csak egy dolog ki mit lát bele, de vannak kutatások alapján átlag leírások "színek s személyiség" témában.

+ vannak szinkombinációk amiket eléd raknak s a legszimatikusabbat kiválasztod, ahhoz van személyiség leírás.

Az alap horoszkóp + aszcendens leírás 50-80%- ban igaz az adott személyre.

Van olyan is ahol katrgorizálva vannak a személyiség típusok (pl INTP-T, INTJ-T...stb)

Ami még nagyon érdekes:

Arc- és jellemdiagnosztika

Nonverbális kommunikáció

Rengeteget árul el a testünk magunkról s akik értenek hozzá, azok rövid időn belül pl egy első talin többet tud elmondani rólad, mint a saját szülőd/szeretted.

Érdekes dolgok, javasolni tudom 😊 a fentieket.

2019. márc. 21. 22:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Lila, mert érzékeny vagyok
2019. márc. 21. 22:19
 18/20 Vree ***** válasza:
Barnásszürke, hogy menjen a májfoltjaimhoz :D
2019. márc. 22. 03:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Piros. Mert erőteljes, határozott, és kicsit kacér szín is. Valahogy egész életemben "pirosnak éreztem magam" mert ez a szín nekem erőt ad. A kínai horoszkópom szerint a piros megvéd a bajtól. A piros elvonja az emberek figyelmét, feltűnő, és vidám. A piros rejtélyes is ugyanakkor, megfejthetetlen, nem látunk mögé.
2019. ápr. 18. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Fekete.

Ez a szín a legerősebb az összes többi közül. El tud nyomni bármilyen más színt, de a fekete színt nem nyomhatja el az ég világon semmi.

Mindenki a gonoszság színenek tartja, pedig valójában a szabadság, a lázadás, az erő, a különlegesség, az egyediség és kicsit talán a meg nem értettség, utunk keresésének a színe. Számomra legalábbis ezt jelképezi ez a gyönyörű szín.

Engem nagyon sokat bántottak már az eddigi életemben és azt akarom, hogy ne bánthasson engem soha többé senki.

Minden áron olyan erős és szabad akarok lenni, mint a fekete szín. 🖤

2021. ápr. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!