Melyik színnel jellemeznéd magadat? Miért?
fekete, mert az üresség jelképe és már nincs bennem semmi ami ösztönözne a haladásra
szürke, mert átlagos vagyok
Zöld talán? De mások tuti mást mondanának. A zöld a természet színe, amiről először mindenkinek az erdők, mezők békessége jut eszébe. Az emberek szívesen fordulnak az erdőkhöz, a természethez, megnyugvást keresnek benne. Valahogy sok ember velem is így van, szeretek nekik segíteni, bár néha eléggé meghálálatlannak érzem azt a segítséget. Ami amúgy reflektál arra, hogy az emberek nem tisztelik eléggé a természetet, és nem hálálják meg a természet nyújtotta értékeket.
A természetnek viszont van egy veszélyes oldala is, ami nekem talán a lobbanékonyabb, féltékenykedő, türelmetlenkedő oldalam lehet, amit a legtöbben nem ismernek szerintem. Nem tudom, jó kérdés :D
Az csak egy dolog ki mit lát bele, de vannak kutatások alapján átlag leírások "színek s személyiség" témában.
+ vannak szinkombinációk amiket eléd raknak s a legszimatikusabbat kiválasztod, ahhoz van személyiség leírás.
Az alap horoszkóp + aszcendens leírás 50-80%- ban igaz az adott személyre.
Van olyan is ahol katrgorizálva vannak a személyiség típusok (pl INTP-T, INTJ-T...stb)
Ami még nagyon érdekes:
Arc- és jellemdiagnosztika
Nonverbális kommunikáció
Rengeteget árul el a testünk magunkról s akik értenek hozzá, azok rövid időn belül pl egy első talin többet tud elmondani rólad, mint a saját szülőd/szeretted.
Érdekes dolgok, javasolni tudom 😊 a fentieket.
Fekete.
Ez a szín a legerősebb az összes többi közül. El tud nyomni bármilyen más színt, de a fekete színt nem nyomhatja el az ég világon semmi.
Mindenki a gonoszság színenek tartja, pedig valójában a szabadság, a lázadás, az erő, a különlegesség, az egyediség és kicsit talán a meg nem értettség, utunk keresésének a színe. Számomra legalábbis ezt jelképezi ez a gyönyörű szín.
Engem nagyon sokat bántottak már az eddigi életemben és azt akarom, hogy ne bánthasson engem soha többé senki.
Minden áron olyan erős és szabad akarok lenni, mint a fekete szín. 🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!