Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy adjak borravalót nem...

Hogy adjak borravalót nem fizetős csomagnál?

Figyelt kérdés
Elég gyakran rendelek neten mostanában és általában mikor ugyanaz a futárcég hozzá akkor mindig ugyanaz a srác van, szóval már kb "ismerjük egymást" és mikor terhes voltam mindent behozott a házba (nagy csomagok) meg utána is már szülés után is többször behozott mindent meg ilyenek, rendes nagyon, volt hogy várt rám 10 percet mert boltban voltam mikor jött. Így kb 500 ft borravalót mindig adtam neki, de fizetős utánvétes csomagok voltak szóval nem volt nehéz, úgy készítettem ki a pénzt. De most egy már előre rendezett csomagomat hozza holnap, szóval semmit nem kell fizetni. Ilyen esetben hogy adjak borravalót? Mert cikinek érzem nem adni, de csak úgy odanyomni pénzt is fura nem?
2019. júl. 11. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem furcsa. Tul gondolod a dolgot.
2019. júl. 11. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, add a kezébe nyugodtan.
2019. júl. 11. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak nyomd a kezébe, semmi ciki vagy furcsa nincs benne. Én is így szoktam, ha bármit rendelek (mindig előre fizetem kártyával, sose volt még utánvétes csomagom).
2019. júl. 11. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, mikor átadja, mondd, hogy “köszi/köszönöm/akármil” nyomd a kezébe amennyit gondolsz, és közöld, hogy legyen szép napja :D
2019. júl. 11. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt, semmi furcsa nincs benne! Én ilyen esetben kezébe nyomom a pénzt, és örülnek, mint kutya a farkának. Elég csóresz környéken lakom, nem sok borravalót kaphatnak szegények.
2019. júl. 11. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem volt gáz.
2019. júl. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!