Miért érzem úgy, hogy nekem nem szabad szépnek lenni?
Átlagos vagyok. Nem vagyok csúnya vagy kövér, de lapos hasú, tökéletes bőrű lány sem.
Viszont bármikor azzal próbálkozok, hogy szebb legyek, (pl edzek, odafigyelek a kajára, ruhát veszek magamnak, esetleg sminkelek) azt annyira idegennek érzem magamtól és sokszor gyötör érte a bűntudat. Így mindig szépen visszatáncolok oda ahol kezdtem. Mit csináljak, hogy úgy érezzem, nekem is jogom van ahhoz, hogy szebb legyek?
19/l
Ennek valami lszichológiai háttere lehet. Meg akarod védeni magadat ezzel. Valamitől.
Próbálj meg rájönni, hogy mi ez, és aztán győzd le, és válj széppé!
Úgy látom csakis az önbizalmadon kell emelni:)
-Fogd a barátnőd és menjetek el edzeni
-keress önbizalom növelő stratégiákat, pl. Keress olyan youtuberreket, akik ebben a témában készítenek vidiket, kövess be instán minél több oldalt/személyt, amitől motiváltnak érzed majd magad.
-mindig hozd ki magadból a legjobbat
-gondold mindig magad a legjobbnak(persze csak a határig, amit egyébként csakis te magad szabsz ki)
Ez a te életed, te irányítod, senki más♥️
U. I:úgy vagy szép, ahogy vagy🤗
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!