Szabad 11 éves fiú után nőnek fürödni ugyanabban a vízben?
Ha valakinek van gusztusa
Én már egy "koszos"
Gyerek után nem fürödnék tisztálkodás céljából
Nem anyjaként pedig sehogy
De a strandon medencében is ugyanabban a vízben áztatjuk 😉
Hát nem tudom, milyen szempontból kérdezed.
Mellesleg én senki után nem fürödnék egy kádban, mármint egy vízben biztos.
Ha jó kategóriába tetted fel kérdésed, akkor a válasz egyértelmű: szabad.
A kategóriából következtetek arra, hogy a kérdésed tkp. arra vonatkozik: lehet-e teherbeesni más fürdővizétől?
A válasz egértelmű nem, ebből adódik a válasz kérdésedre: SZABAD.
Akkor is! - a fürdővíztől nem lehet teherbe esni!
A fürdésnek alapjában véve két célja van - egyik a tisztálkodás, másik a relaxáció.
Koszos vízben már annyira nem jó fürödni, már csak pszichésen sem.
Másrészt gondolom egy kisgyerek nem fürdik annyira meleg vízben, de én szeretem a forró fürdőt. Ha már fürdött benne, akkor eléggé ki van hűlve. (mármint nem az, hogy nem forró, de már eléggé hideg is lehet)
Szabadni szabad, de én azért ülök egy kád vízbe, hogy tiszta legyek, illetve kicsit áztatni magam a melegvízben. Ahogy írták, ha valaki után megyek az se nem meleg, se nem tiszta.
De ha ez neked belefér, akkor csak nyugodtan.
Viszont igen, ha attól tartasz, hogy esetleg önkielégítene a kádban - nem, nem lehetsz terhes, nyugodtan fürödhetsz benne.
A spermiumok nem élik túl a "fürdést", de ha mégis, akkor sem jutnának be a hüvelybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!