Hőmérőzés mennyire megbízható? Ha nem mindig ugyanabban az órában mérik?
Eddig nem figyeltem rá, hogy mikor van ovum. Gondoltam mielőtt elkezdünk próbálkozni egy pár ciklust végig hőmérőznék, hogy egyáltalán van-e ovum.
A mensim rendszeres, de hosszú, 8-9. napon is pecsételek még.
Váltott műszakban dolgozom, ha délelőtt megyek 6kor kelek, akkor mérek is, de délutános műszaknál van, hogy 8kor ébredek, akkor mérem.
Mennyire számít a 2-3 órás eltérés ?
Rengeteget számít már 1 óra eltérés is.
Ha nem tudsz minden nap azonos időpontban mérni, akkor semmi értelme, mert nem fogsz valós eredményt kapni sajnos.
jó ez így, majd meglátod. Az volna amúgy a legideálisabb, ha mindig magadtól ébrednél (nem órára) és akkor mérnél igazi ébredési hőt. Mert nem az a kérdés, hogy valakinek 6kor mennyi a hője, hanem akkor mennyi, amikor felébred!
Nekem gyönyörű görbéim voltak, ha mérés előtt legalább 2-3 órát tudtam folyamatosan aludni. 6kor kelek reggelente, ha 4 után felébredtem és pisilnem kellett, akkor mértem akkor (4 előtt nem, akkor még tudtam, hogy alszok eleget 6ig). Hétvégén volt, hogy 8-9ig is aludtam, hát akkor mértem. Igazából pont ezek a normál, spontán ébredések adták a legszemm görbéket, nem pedig az óracsörgésre történő felriadáskor történtek.
Mindenkinek köszönöm a választ.
Én is úgy csinálom ahogy az utolsó leírta.
Facebookon a Gyengéd fogamzásgátlás és termékenységtudat nevű csoportban van erről doksi. Elvileg így is működhet a dolog,bár ebben a részében nem vagyok érintett.
Ovutesztet így is tudsz csinálni, az is mutatja, mikor készül a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!