Mit tegyek, ha képtelen vagyok elfogadni magam?
Figyelt kérdés
Mindig amikor már épp ott tartanék, hogy pozitívan látom magam, benézek valami nagyon fényes helyszínen egy tükörbe és sokszor annyira elmegy a kedvem, mint pl most, hogy később sírva is fakadok a látvány miatt.2019. júl. 9. 18:10
1/2 anonim válasza:
Ezt én is átéltem, sőt mai napig is van hogy átélem.
Az elfogadás az önbizalom, az önbecsülés az mind mind egy folyamat része. A lényeg, hogy nem szabad a saját gondolataidnak hinni, mert sokszor felnagyítjuk mi a saját külsőségi hibáinkat, ami másnak meg épp tetszene. Lazíts egy kicsit a lényeg hogy ne bántsd magad és a negatív gondolatokat pedig szépen felejtsd el.
Meditálj, hallgass zenét, pozitív megerősítéseket..stb
Nekem ezek mind rengeteget segítettek sőt, DE nem lehet siettetni és nem egyik napról a másikra alakul ki. Fel a fejjel. Tudom min mész keresztül, van kiút és ezeket a dolgokat ne nehézségként hanem kihívásként/feladatként fogd fel. :) 22/F
2/2 A kérdező kommentje:
Valószínűleg felnagyítom, csak úgy érzem, hogy a saját nememben kérdőjelez meg, ahogy kinézek. Egyébként 23 éves vagyok, s eddigi kapcsolataimba azért menekültem, hogy elfogadást és megerősítést kapjak. Így most egyedül próbálom rendbe rakni valahogy a testképem, de nem igazán megy.
2019. júl. 9. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!