Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak a magyarok...

Miért vannak a magyarok ennyire elmaradva a melegek elfogadása, támogatása szempontjából a nyugati országoktól?

Figyelt kérdés
Olyanokat hallottam hogy Magyarországon leköpnek, vagy kellemetlen sértő megjegyzéseket tesznek ha melegként a pároddal kézen fogva sétáltok az utcán.
2019. júl. 7. 06:34
 71/98 anonim ***** válasza:
32%
Azért a nőket többen nem nézik le, mint amennyien igen.
2019. júl. 7. 20:54
 72/98 anonim ***** válasza:
24%

68

"leszbikus"

Nem "lezbikus".

Gondolom olyan helyre járatod a gyerekeidet óvodába,ahol a szülők 80%-a max általános iskolai végzettséggel rendelkezik.

Mert,amit leírtál ebből az következik.

2019. júl. 8. 06:15
 73/98 anonim ***** válasza:
62%

72. Hát nem. Tele van ügyvédek/orvosok stb.. gyerekeivel.

Nem állami ovi, tehát pénzbe kerül.

Hiába tartják itt “elfogadóbbnak” a társadalmat, egyszerűen nem az. Ha társaságban beszélnek a homoszexuálisokról, akkor mindenki toleráns, elfogadó. De nem nyilvánosan undorítónak tartják az egészet. Ha tetszik, ha nem, ez van.

2019. júl. 8. 11:24
 74/98 anonim ***** válasza:
22%
Jaj,persze,messziről jött ember azt mond,amit akar.
2019. júl. 8. 11:36
 75/98 anonim válasza:
12%
Szerintem keves meleg vallalja fel azt hogy utcan kezenfogva menjenek.ugy ahogy utcan illik ,a hetkoznapi eletben..ritka latvany,es ezert az emberek nem szokjak meg,szornyulkodnek,hogy lattak egy part kezen fogva.de ha megszokottà valna,sok sok srac bevallalna,akkor figyelmen kivul hagynák.egy felvonulas màs,,,,az tomeg,,o elvegyulnek.
2019. júl. 8. 20:08
 76/98 anonim ***** válasza:
51%

Na vajon miért ezekbe az európai országokba menekülnek keletről a legtöbben?

[link]

Mert a jobb életkörülményeken kívül a melegeket is elfogadják. Még házasodhatnak is.

Mi az orosz megszállóktól örökölt mentalitást honosítottuk, azt pedig tudjuk, mi a melegek jogállása arrafelé. Ott a megkérdezettek 40%-a még táborokba záratná őket. Követendő példa, nem?

Ez a válasz a kérdésre, 50 év megszállás alatt lealjasodott az emberi gondolkodás a "nem olyan mint én = ellenség" szintre. Ez nem fog megváltozni évtizedek alatt sem. Vannak élhetőbb országok nyugaton.

2019. júl. 9. 10:09
 77/98 anonim válasza:
64%
Elvannak ,,de a melegek sem vallaljak a heterok elott a dolgot.ha bevallaljak,termeszetes lesz,ha csak egy part latunk az utcan,megnezzuk,csodalkozunk,stb...nem csak a hezetok a hibasak ebben e temaban.
2019. júl. 9. 13:10
 78/98 anonim ***** válasza:
30%

"Miért vannak a magyarok ennyire elmaradva a melegek elfogadása, támogatása szempontjából a nyugati országoktól?"

Szerintem csupán nincs akkora jólét, hogy azzal foglalkozzon mindenki, hogy a homokosok kivel és hogy űződnek szegények. Éppen ezért jobb volna ha befogná a pofáját minden buznyák, mert én sem döngetem magam, hogy havi 300 óra melóval alig van kedvem és időm pinázni....

2019. júl. 9. 13:30
 79/98 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó,pontosan,ahol nincs nagy jólét,ott foglalkoznak mindenkivel,az irigység,rosszindulat.

Nyugaton az emberek magukkal vannak elfoglalva.

300 óra?

Bezzeg a rabszolgatörvény ellen nem mentek tüntetni,ugye?

2019. júl. 9. 13:42
 80/98 anonim ***** válasza:
74%

:) Akkor hidd azt, amit szeretnél :)

Én a saját szememmel látom, hogy itt is utálják a melegeket/leSzbikákat/ transzgenderakármiket...

2019. júl. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!