Miért vannak a magyarok ennyire elmaradva a melegek elfogadása, támogatása szempontjából a nyugati országoktól?
Nem botránkoztat meg, ha látok egy meleg párt, de nem is tartom normális dolognak.
Dolgoztam egy olyan cégnél, akik nyíltan beálltak a Pride mögé, egyen pólót is csináltattak az alkalomra, meg is jelentek a helyszínen. Megkérdeztem, mi a teendő, ha ez az én értékrendemmel nem összeegyeztethető és ha nem vagyok hajlandó felvenni a pólót? Tágultak a szememek, azt mondták oké, persze, de többet nem hívtak sehova, rövidesen fel is mondtam inkább, annyira rossz volt a hangulat. Ennyit a nagy liberalizmusról és arról, hogy mindenkit elfogadnak. :) Ez inkább liberalista diktatúra.
Itt mindenben el vagyunk maradva, jellemzően azok éltetik a "Nagy és erős Magyarországot" akik a büdös életben még képeket se nagyon láttak külföldről főleg nyugatról.
Itt minden téren a megbélyegzés a divat. 0-1 es agyhellyel létező életformák gyűjtőtábora ez az ország.
2 ideológia pl nem fér el a fejekbe.
Miért kéne valamit csak kényszerből elfogadni? Az a nagy demokrácia, hogy megmondja egy kb talán egy 1% nagypofájú, hőzöngő paraszt, aki lépten nyomon, az általuk valósnak vélt "jogok" miatt pofázik(persze mindig a saját érdekükben) és megmondja, hogy ha nem úgy gondolkodsz mint ők, akkor fasiszta, kirekesztő emberiség ellensége vagy.
Van egy érzés, pl az undor. Ami az egyik legtermészetesebb emberi reflex, amit kivált valami. Jelen esetben az utcán tangabugyiban vonagló "férfiak". Miért kéne elfogadni amitől az emberek 99°%-a zsigerből irtózik? Na ez az igazi diktatúra, amikor azt is megakarják mondani, hogy mit gondoljunk.
12-es mi a te értékrended?
A gyűlölködés?
Nem tudsz együttműködő lenni,nincs benned tolerancia,így a munkahely előbb-utóbb úgy is megvált volna tőled,mivel nem vagy csapatjátékos.
Úgy viselkedtél,mint egy durcás óvodás.
Nem azt kérték,hogy legyél meleg...
Ott nem a szivárványos póló szerintem a lényeg, hanem hogy a közösség egy emberre rá akar kényszeríteni valamit, amit nem akar. Pl én se vennék fel semmilyen politikai pártot támogató pólót, akkor se ha ezt kötelezővé tenné a munkahelyem.
Ez eddig rendben is.
De hogy utána megy a megbillogozás, kiközösítés és ennek az egy kilógó elemnek a módszeres kiszekálása? Na az nagyon nem oké. Főleg nem olyan emberektől akik pont a tolerancia mellett akarják verni a mellüket. Ez durván ellentmondásos.
Mondjuk én csak vendég válaszoló vagyok egy másik kategóriából, de elég volt két napig nézegetni ezt a kategóriát és.. Hát mondjuk úgy, nem csodálkozom azon, miért tartunk ott, ahol.
"12-es mi a te értékrended?
A gyűlölködés?"
Kedves 15 ös mi volt neked a gyűlölködés a mondandómban?
Tényeket közöltem. Kérlek fejtsd ki mi gyűlölködés ebben?
Egyébként a kérdésre is válaszolva:
A pride gáz.
De ha mellettem elmegy két teljesen átlagos, azonos nemű ember kézen fogva, még az is lehet, hogy kedves mosollyal nézek lopva utánuk, hogy milyen kis helyesek. Ugyanis a világon semmi bajom a melegekkel.
Nekem csak az emberi hülyeséggel és szélsőséges majomkodással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!