Miért vannak a magyarok ennyire elmaradva a melegek elfogadása, támogatása szempontjából a nyugati országoktól?
Ha a te értékrendedbe ez nem fér be,akkor rossznak gondolod.
Tehát negatív érzelmeid vannak.
Én értéknek pozitív dolgokat szoktam hívni,a kirekesztés,félelem pedig nem érték.
19-es a nevemben válaszolt, vagy ő is írt hasonló kommentet, de én vagyok a 11-es.
Semmi gyűlölködésről nem volt szó. Egyszerűen rám akartak kényszeríteni valamit ami nem az én világom, ez nem normális munkahelyi környezetben. A mostani cégem normális, nem áll semmilyen mozgalom mellé, mivel tudja hol a helye és munkahelyeként viselkedik.
A munkahely már csak ilyen,ahogy az iskolában is megtanulod,hogy bizony olyan dolgokat is el kell viselned,ami nem tetszik.
A munkahelyedtől kapod a fizetésedet,akiknek lehet ez egy jó reklám,illetve nem lök el magától lehetséges ügyfeleket.
Ha te vagy a tulajdonos,akkor azt csinálsz,amit akarsz.
Ha alkalmazott vagy,akkor bizony mindig lesz olyan dolog,ami "nem fér bele az értékrendbe".
Csak felnőtt ember ezeket a helyén tudja kezelni,és nem mond fel ezért.
Ráadásul 1 napról volt szó gondolom.
A cégről egy jó benyomást kelt,hogy nem kirekesztő senkivel szemben.
Én szívesen dolgoznék egy ilyen helyen,mert valószínűleg a dolgozóival szemben is ezt alkalmazza.
23mas. Te is csak azokat a sorokat olvastad el, amik neked tetszettek, igaz?
Nem azért az egy napért mondott fel. Hanem amit utána műveltek vele a többiek. Azok az emberek, akik azt akarták hirdetni, hogy ők milyen elfogadók. Mindaddig míg benyalsz nekik. Abban a pillanatban, hogy más véleményen vagy, ördög lesz belőled. És teljesen mindegy, miként találod az egyet nem értésed, az ilyen embereknek akkor is instant ősellenség leszel. Azt a részt, hogy amúgy nincs bajod a melegekkel, soha nem hallják meg.
Nem, ez a viselkedés semmiképp se az elfogadásáról szól, hanem az akaratom másokra erőszakolásáról. Az ilyennek pedig én például mindig ellenállok, mert engem senki ne kényszerítsen más véleményre, van nekem sajátom.
Ismétlem, nem a pólóval volt a gond. Hanem azzal a viselkedéssel, amivel rá akarták kényszeríteni másra a saját véleményüket. Nem pusztán csak a pólót.
De ez túl árnyalt dolog ahhoz, hogy sok ember megértse, mert a többség csak néhány színt lát, nem az összeset.
Senki nem mondta,hogy fogadj el bármit is!
Attól,hogy felveszel egy pólót még a fejedbe nem fognak belelátni,hogy te mit gondolsz!
Ha valaki ilyen ovis szinten reked,annak elég gáz lesz az életben.
Véleménye lehet mindenkinek,csak nem kell feltétlen megosztani!
Aki nem képes az elfogadásra,azzal nagyon bajok vannak az élet más területén is.
Az ilyen emberek egoisták és sosem fognak kibékülni semmivel sem.
Nem tudják elviselni,hogy nem mindenki olyan,mint ők.
Tulajdonképp az itteni párbeszéd a jellemző:
"Hülye vagy! Nem, te vagy a hülye!"
Meglátszik a fél évszázadnyi komcsi uralom, erkölcsileg és szellemileg is leépültek a generációk. Mi sem mutatja jobban, hogy mikor végre kitakarodtak innen az oroszok, kiket választott meg a nép? A régi gárdát a kinevelt kiszes tanítványaikkal. Még ma is nekik tapsolnak 30 év elteltével. Minek itt nyugatot emlegetni? Még mindig az oroszokhoz, Putyinékhoz tartozunk agyban.
“Nem azért az egy napért mondott fel. Hanem amit utána műveltek vele a többiek.”
Brühühü
Szóval már nem voltak vele olyan kedvesek (miután persze nem erőltették rá a pólót), és ezt nem bírta a kis lelke.
Hát mázlid van öreg, hogy nem vagy meleg, ha ennyi kikészít egy melóhelyen.
És akkor még te ágálsz itt meg játszod az agyad a melegek ellen, nem kis képmutatás ez.
De jobb is így, nagyon visszataszító mikor valaki élvezi a liberális demokráciák előnyeit, de a velejáróját már nem hajlandó elviselni és ugyanez melóhelyen.
Pontosan ezt akartam írni:)
Hogyan viselné a kis érzékeny lelke,ha kiderülne,hogy meleg.
Vagy,amikor faggatóznak felőle,hogy ki az élettársa,kivel él,de nem akarja mások orrára kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!