Miért vannak a magyarok ennyire elmaradva a melegek elfogadása, támogatása szempontjából a nyugati országoktól?
De azért a melegek adója jól jön.Azt eltudja fogadni.
Mert ugye a melegeknek nem kapnak családi adókedvezményt,meg friss házasok támogatást,meg minden szírsz-rt az adófizetők pénzén.
Ha nem vagy képes elfogadni valakit,akkor a pénzére sem kellene igényt tartani!
Uhm... Nekem csak az fáj, hogy nem tudtok szöveget értelmezni. Az pont nem érdekel, hogy mi történt a történetben szereplő emberrel.
Ha velem történt volna, vállat vonok az egészen és pont nem érdekel, ha a vállalt véleményem miatt kiközösítenek. Nem új dolog számomra és sose zavart.
Csupán próbáltam jelezni, hogy nagyon félreértelmezitek a leírt szöveget.
De látom már, hogy mennyire felesleges. Erre az oldalra tényleg nem az értelmes réteg jár, úgyhogy lehet inkább magam is távozom. Békésebb lesz.
Ijesztő olvasni ezt a sok elmeroggyant írást.
Azért nem vagyok ÉN toleráns mert ki merem mondani, hogy valami szerintem nem jó, nekem nem tetszik és nem akarom hirdetni, dicsőíteni?
Az meg a tolerancia bajnoka aki emiatt, hogy vállaltam a magam véleményét, ami nem egyezik az övével, máris engem nevez mindenfélének és kirekeszt, kötelez, számonkér miatta?
Csináljunk egy fordított helyzetet. Ott volt az abortusz ellenes kampány. Pontosan ugyanazok ugrottak ezerrel ellene akik most itt a melegek mellett meg a pride nagyszerűségéért kardoskodnak. Ha megpróbálta volna bárki egy munkahelyre bevinni és mondjuk arra rávenni az ott dolgozókat, hogy vegyenek fel egy nap olyan pólót amiben kiállnak a meg nem született magzatok életéért és hogy ne legyen abortusz, máris az ensz csapatokat követelték volna itt a diktatúra miatt.
Pedig ahogy itt valaki mondta "Senki nem mondta,hogy fogadj el bármit is!
Attól,hogy felveszel egy pólót még a fejedbe nem fognak belelátni,hogy te mit gondolsz!" vagy "A munkahely már csak ilyen,ahogy az iskolában is megtanulod,hogy bizony olyan dolgokat is el kell viselned,ami nem tetszik." meg "Ha a te értékrendedbe ez nem fér be,akkor rossznak gondolod.Tehát negatív érzelmeid vannak. Én értéknek pozitív dolgokat szoktam hívni,a kirekesztés,félelem pedig nem érték."
Mindenki tudja mi lenne ha egy cég ezzel próbálkozna meg, hiszen láthattuk, már az ellen feljelentések születtek, hogy egyáltalán indult egy hasonló plakátkampány a nyilvánosságnak.
Szóval hol is van az a nagy tolerancia, elfogadás és liberalizus? Sehol.
Liberális diktatúra van, ahol nemhogy nem szabad másképpen gondolkodni, pontosan úgy kötelező gondolkodni, éljenezni ahogy azon kevesek elvárják.
EZ az amit nem akarunk és ez az amit nem engedünk jobban elharapózni. Hogy kötelező legyen szivárvány zászlókat lengetni, kötelező legyen szivárvány pólóban sétálgatni csak mert valaki elvárja.
Köszi, de ezt már többször átéltük, többet nem kérünk egy eszme diktatúrájából, mindegy hogy vörös zászlót lenget, horogkeresztest vagy éppen szivárványost!
Ő nem elveszítette a munkahelyét,hanem felmondott:D
Felmondott egy olyan helyen,ahol a toleranciát támogatják.
Most erre mit lehet mondani?Menjen akkor dolgozzon olyan helyen,ahol nem elvárás a tolerancia,sőt direkt összeuszítják az embereket egymás ellen,addig sem foglalkoznak vele,hogy kizsákmányolják őket.
Az ilyet nem tudom sajnálni,akinek a jó nem volt jó.
Menjen oda helyre dolgozni,ahol majd nem várják el tőle az elfogadást.
Jól van. Most már értem mit jelent az egybites kifejezés.
Vagy fekete vagy fehér. Jó ég, de kár volt ide írni....
Ti éltek egy alternatív valóságban.
Tipikusan olyan gondolkodásmód,amikor valaki a nőt vádolja,mert kihívóan öltözött és leteperik az utcán.
Áldozathibáztatás.
Hű de kemény egy liberális világ ez,ahol nem lehet kirekeszteni embereket,meg másodrendű polgároknak tekinteni.
Nem tetszik nekem a piros szín,akkor holnap ne vegyen fel senki pirosat,mert akkor véleménydiktatúra van,és senki nem tartja tiszteletben,hogy te nem szereted a piros színt...
És akkor sírsz,hogy senki nem tudja elfogadni,hogy te nem szereted a piros színt.....
Amikor magyarországon azt írod, “Liberális diktatúra van”, na az priceless 😂😂😂.
Ha már a mostani rendszerben sem tudod jól érezni magad, van egy rossz hírem...
A hozzád hasonlóaknak az a baja,hogy nem lehet már elnyomni és kihasználni másokat,mint régen.
Ezért nem akartok elfogadni semmit,mert csak kihasználni akartok mindenkit,mert ti vagytok a többség!
És lassan ott tartunk,hogy még magatokat állítjátok be áldozatnak,amiért valaki megvédte tőletek magát:))
Igen,lezárult egy primitív korszak.
A jobb helyeken,nyugaton liberális demokrácia van.
Vagy ahogy hívjátok "liberális diktatúra":)
,,Ha elsétálnak melletted az utcán kézen fogva, neked az is arcbatolásnak számít majd, szóval nem fogadod előket."
Talán magadból indulsz ki? Már ne is haragudj, a kettő ég és a föld. Ha szerinted a meleg felvonulás egy és ugyan az mint a kézen fogva sétálás akkor talán épp te vagy az intoleráns.
“Ő nem elveszítette a munkahelyét,hanem felmondott:D”
Na pont ez az, :D.
Vannak azért itt fogalomzavarok erősen.
Nálunk is volt egy srác akit zavart, hogy nálunk nem vevők a kollégák arra, hogy kibeszéljünk embereket az öltözéke hajszíne stb alapján.
Nem tudom ettől-e de állandóan feszült volt, láthatóan nem érezte jól magát, mikor lepattantak ezek a meglátásai, végül felmondott azzal a dumával, hogy váltani szeretne, túl régóta csinálja ezt a szakmát, stb.
Megértettük, elbúcsúztattuk, végül a konkurenciánál kezdett dolgozni.
Kisebb hely, rosszabb körülmények, kevesebb fizetés, és persze rémes visszajelzések arról, mennyire lenézik ott az ügyfeleket, de ő így boldog most.
Persze nem, de legalább nálunk nem mérgezi a levegőt.
Míg nálunk volt, megértéssel kezeltük ezeket a konfliktusait az ügyfelekkel, mert dolgozni tudott, de utólag belátjuk hülyeség volt elnézni. Azóta nálunk is jobban mennek a dolgok és ez érezhető az üzleten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!