Mit vált ki belőletek a pride?
Engem igenis zavar.
1 - én sem vonulgatok mert heteró vagyok.
2 - ez az egész csak egy polgárpukkasztás, egy nagy provokáció.
3 - ami ezen a gusztustalanságon megy azt a heteróknak nem nézné el senki. Itt a bőrmelltartóban (vagy éppen nélküle) való magamutogatásra és a nyilvánosan való egymás seggbekukizására gondolok. Egy szóval undorító.
Egyébként magukkal a melegekkel nincs problémám. A pride-al van.
Lehet lepontozni
“és a nyilvánosan való egymás seggbekukizására gondolok”
Te sem vagy százas.
Engem nem zavar, örülök neki, jó buli :).
27es drágám
Milyen önfeláldozó vagy hogy itt megvéded a házasság szentségét.Szerinted az normális ha 2 ember,aki szerelmes,nem házasodhat össze?
Na
Vége a pridenak.2 hianyos oltozetu sracot lattam.ennyi
A homofob ellentabor meg kb max 100 ember volt.innentol nem varok valaszokat a kerdesre innentol.koszonom minden hozzaszolonak a velemenyet❤
Nem tetszik. Tehát a homofobok csak otthon negyfal között legyenek homofobok, de a hétköznapi életükben le kell tagadniuk, hogy nem normális szamukra két homoszexuális házassága. Mivel ha ilyen kijelentést tesz valaki nyilvánosan akkor valószínűleg oda a munkahelye vagy a karrierje...
Nem ismerős ez a kirekesztés, kedves prideosok?
A megkülönböztetés így is megmarad csak megfordul a szerep. Ennek most őszintén van értelme?
Igen, tényleg botrányos dolog, hogy a gyűlölködőket kirekesztik, hiszen a gyűlölet egy nagyon építő dolog az ember személyiségének, és a társadalomnak is jót tesz, ha a tagjai utálják egymást.
Igazabol en ugy tartom hogy mindenkinek meglehet a velemenye de ne bunko,alpari modon fejezze ki
Illetve ne erezze ugy hogy neki feltetlenul igaza van
En sem gondolom hogy az egesz pride minden emberenek igaza van(volt par akitol en is undorodtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!