Ez mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ideiglenesen felfüggeszteném a Facebook fiókom, hogy a fiókom újraaktiválása után hátha kicsit több figyelmet kapnék egy személytől. A függesztés előtt belájkolnám valamelyik képét, hogy biztosan eszébejussak és esetleg próbáljon rákattintani a profilomra. Csak egy pár napra függeszteném fel a fiókom, nem húznám sokáig.2019. júl. 1. 22:39
1/6 anonim válasza:
Én most arra gondoltam, mennyire kell alkalmatlannak lenni az életre, hogy valaki ilyet csináljon...
2/6 anonim válasza:
Mikor lesz már végre vége a nyári szünetnek?
3/6 anonim válasza:
VAGY! Mi lenne ha beszélgetnél vele?
4/6 anonim válasza:
Ne légy életképtelen, ha beszélgetni akarsz vele akkor írj rá
5/6 Nagy.bettike21 válasza:
Ha eddig se vett eszre, ugy h fent cagy fb-n , akk miert gondolod, hogy azt eszreveszi e, h torolted magad kemeny 2-3 hetre. Ink valtoztass akk prof kepet, ezt meg lehet h likeolja is meg ugyis feldobja a feedjebe a face
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!