Te a vallásodhoz, az állampolgárságodhoz vagy a nevedhez ragaszkodsz legjobban?
Ha mindenképp választani kell egyet akkor a nevemhez, de mivel gondolkozom egy ideje névváltoztatáson, így ez sem teljesen igaz.
Azt viszont nem értem, mi alapján lett lepontozva a többi válasz.
Nevemhez.
Vallásom nincs, magyar nem szeretek lenni, a nevemet anyukámtól kaptam szeretetből, és velem marad, amíg élek.
Nem vagyok vallásos, a hit meg nem egyenlő a vallással. Hinni hiszek néha ebben-abban, de egyik felekezethez se tartozik igazán a világnézetem. Ezt az egészet, mivel csak a fejemben van és nincs se neve, se bevett szokások hozzá (pl napi ima, vagy bármi) nem lehet elvenni tőlem.
A nevem és az állampolgárságom meg semmit nem jelentenek. Ha kellene (vagy a jelenleginél jóval egyszerűbb lenne) bármikor cserélném.
A nevemhez, hiszen az gyakorlatilag az életem (mindent, amit valaha elértem ezzel a névvel értem el, mindenki aki valaha ismert, ezen a néven ismert engem, qaz összes papíron, amit valaha alá kellett írnom ez a név van stb). Nem szándékozom ezt barkiert is feladni.
A többi meg nem fontos. Vallásom alapból nincs, az állampolgárságom pedig max praktika okokból fontos (pl tb miatt) de amúgy azzal is, meg anélkül is ugyan az vagyok, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!