Gazdag szülők gyerekei, ti boldogok meg kiegyensúlyozottak vagytok?
Hasonloak a korulmenyem, mint az egyeseknek - annyi kulonbseggel, hogy a szuleim nem magyarok, ezert sokat eltem kulfoldon, szoval a kulfoldi “gazdageletbe” jobban belelattam, mint az itthoniba. (Amugy minden szavaval egyetertek az elso valaszolonak a luxust es az iparban levo versenyt illetoen.)
Nem gondolnam boldognak magam, 4 eves koromban a szuleim elvesztettek mindent, botrany lett belole. 300 embert kellett kirugni + az ottani media is eleg rendesen savazta a csaladom. Ez elegge kihatott az eletemre - nem feltetlenul anyagilag, mert evekkel kesobb visszaepitettek mindent. Most, 16 evesen borzaszto a kapcsolatom veluk, es teljesen onalloan epitem magamat es a jovomet, de egyertelmu a jelei annak, hogy ilyen csaladban nottem fel. Tudom, hogy hogyan kezeljem az embereket es lassan sajat vallalkozast is szeretnek.
Ezelott meg volt minden: depresszio, panikbetegseg, anorexia. Alapjaraton is eleg depressziv alkatnak tartom magam, de megtanultam kezelni, akarmennyire is nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!