Melyik videó (k) ban beszél a gyerekei szerepléséről Magyarósi Csaba?
Figyelt kérdés
Több videójában is hallottam beszélni róla, hogy miért nem mutatja már őket. Emlékszem is a lényegére, de nem találom meg a videókat. Nyilván más címen futnak, csak mellékszálként került elő ez a téma. Viszont fontos gondolatokat vet fel erről a témáról, szeretném újra megnézni őket. Tudja valaki, hogy melyik videóiban beszelt erről?2019. jan. 16. 14:10
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle YouTube-n. Ki nem állhatom a műszaki szófosását, teli van mellébeszélésekkel, tévedésekkel és nyalással azok felé, akik műszaki eszközöket adnak neki reklámozáshoz. A sok feliratkozó meg csak termeli neki a manit, igy meg lehet élni, ugy mint Marci Hevesen.
2/3 A kérdező kommentje:
én pont nem a technikai témák miatt tartom érdekesnek a videóit, ilyen videókat nem is nézek - tőle se nagyon. valószínűleg nem is azoknak szánja a videóit, akik nagyon mélyen otthon vannak ezekben a dolgokban. persze a tárgyi tévedésekre ez nem mentség, csak a felületességre. szerintem elég jól csinálja és nem kevés munkát tesz bele, így én nem sajnálom tőle, hogy megél belőle.
2019. jan. 18. 08:43
3/3 A kérdező kommentje:
Több videójában is szóba került mellékesen, de ebben a beszélgetésben konkrétan és egészen részletesen kitér rá:
https://www.youtube.com/watch?v=xjmbbMULyKo
Ebben meg Sebestyén Balázs szólal meg nagyon hasonló véleménnyel és a beszélgetés jelentős része erről a témáról szól:
2022. febr. 18. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!