Kiváncsi vagyok, h jó e az érvelésem?
Igen. Nem rég láttam egy keresztény youtubert erről beszélni, hogy amikor összeházasodik két ember, Isten színe előtt megfogadnak bizonyos dolgokat, pl. azt, hogy családot alapítanak. Ha használnának óvszert, akkor ez szembe menne azzal, amit megfogadtak.
Egyébként nem vagyok keresztény, csak gondoltam, hozzászólok ehhez, mert épp hallottam valamit. De könnyen lehet, hogy ahány vallásos ember, annyi féle módon lehet értelmezni.
Elvileg igen. Mivel csak házsaagágban szexelhetsz, viszont a házastársadnak mindent át kell adnod, a termékenységedet is. Az egyetlen elfogadott módszer az a megszakításos.
A melegekhez meg...ha isten nem akarná hogy legyenek melegek akkor miért van a seggben a prosztata...
"Persze, de akkor miért ne lehetne polgárilag megesküdnie azonos nemű pároknak?"
Tekerj kicsit lejjebb, és nyisd ki ezt a linket:
"Azonos neműek kapcsolatának
jogi elismertsége"
Ezek között olyan népeket is találsz, amelyekben a kereszténység különböző ágazata elismerten az ország javának vallása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!