Csak pár hetente nem akarok ongyilkos lenni. Meg kéne tennem?
Amikor elmegyek valahova barátokkal, es valamivel modositom a tudatom, tok jol vagyok, de amint hazaerek, es egyedul maradok a gondolataimmal, rajovok hogy meg akarok halni.
Igazabol nem is meghalni akarok. Csak nem akarok elni. De ehhez meghalni kell.
Ami visszatart, az az h félek. Nem merem megtenni. Túl nagy elhatározottságot igényel, azt hiszem. Egy másik dolog, ami itt tart, az a remény.
Par hetente azt erzem hogy jol vagyok, es orulok h nem lettem ongyilkos.
Ez tart 1-2 napig, aztan megint visszazuhanok.
Ha napnaim ennyire jelentos tobbsegeben meg akarok halni, akkor lehet inkabb meg kéne magam gyozni? h tegyem meg, mert ugyis mindig ugyanoda jutok?
20/l
1 a halálod nem neked fáj hanem azoknak akik szeretnek
2 legyen házikedvenced aki veled van hogy ne legyél egyedül
3 nem ártana felkeresni egy szakembert
Minimum pszichologusra van szukseged, hogy megkeresd ennek a depresszionak, melankolianak az okat, mert ez termeszetesen nem normalis.
Tarts meg ki a barataidert, ha magadert nem szeretnel.
Remelem jobbra fordulnak a dolgaid!:)
Remélem még élsz.
Jézus meghallt erted azaz a bűneid bűntetését magára vette, hogy neked ne kelljen a bűneid miatt szenvedned.és hogy orokke elhess vele a mennyben.
Ne öld meg magad mert az gyilkossag, es sokkal rosszabb lesz utanna mert sajnos a pokol létezik.
Pont akkor nagyobb lenne mert akkor mas segitsegre ugyse szamithatnek. Az Istenre pedig igen, legalabbis az egyetlen igaz Istenre igen.
Miert van ennyi rossz. Hat azert mert e vilag hercege es Istene a Satan az ordog a lucifer a sarkany. Ugyanaz. O a vilagnak az Istene de nem az en Istenem. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!