Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiraknátok magatokról egy...

Kiraknátok magatokról egy ilyen képet a Facebookra?

Figyelt kérdés
Ott állok a hídon, háttérben a Duna, a folyóparti épületekkel és egy pár hajóval. Jó kép lett, csak félek, hogy ha valaki először meglátja, egyből a Hableány katasztrófájára asszociál majd. Szerintetek várjak még 1-2 hetet, vagy egyáltalán ne is töltsem fel, mert tapintatlanság?

2019. jún. 9. 21:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a Margit-hídnál egy jóval lentebbi hídon készült, és a katasztrófa színhelye nem látszódik.
2019. jún. 9. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Várj kicsit...
2019. jún. 9. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Emlékszem annak idején még én is vigyorogva fotóztattam magamat a Mátrában, mögöttem 10-15 motorral, miután meghalt egy barátom akivel még közösen is gurultunk arrafelé, szinte kerülöm a helyet, nem voltam már arra évek óta, és nem is szívesen mennék önszántamból, szerencsére mivel nem odavalósi vagyok így nincs is különösebb dolgom ott.

Magamból kiindulva, nem készítenék olyan helyen képet ahova rossz emlékek kötnek, legyen az személyes, vagy sem.

Nem szeretnék naponta szembesülni a dolgokkal egy profilkép miatt.

2019. jún. 9. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen szempontból nem foglalkoznék vele. Persze szép gesztus, ha nem teszed ki.

Tragédiák sajnos történnek, szinte minden sarkon, minden házban, minden utcán. Ilyen szemmel soha senki nem tehetne ki, csak teljesen semleges képet. Ráadásul ez pont az a tragédia, amiről nagyjából percenként kerül ki hír, videó, fénykép.

2019. jún. 9. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Gyakorlatilag nem tudsz olyan helyet találni a Földön, ahol nem történt haláleset. Sőt, a világűrben sem. Akkor nem teszel ki semmit?
2019. jún. 9. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Te mit érzel? Nem a baleset helyszínén készült a fotó, akkor meg?
2019. jún. 9. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
én olyan fotot kerulnék amin a hableányhoz vagy a vikinghez hasonlo hajo van, vagy bármilyen hajoroncs. de csak a Margit hidat vagy a Dunát, egyéb folyókat nem kerulnék.
2019. jún. 11. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor zárjuk le a Lánchidat a turisták előtt, mert a Dunában süllyedt el a Hableány és tapintatlanság lenne ott fotózkodni? Nem, ha valaki nem képes gondolkodni normálisan, akkor azzal egyszerűen nem kell foglalkozni, ilyen egyszerű. Ne legyünk már álszentek meg képmutatóak.
2019. jún. 11. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki. A Notredam katasztrófánál is mennyi régi képet kipakoltak a háztérben az épülettel.
2019. jún. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!