Mi volt a legdurvább pletyka, amit hallottatok magatokról?
Általánosban hogy annyira szegények vagyunk, hogy patkányt eszünk. Illetve hogy intézetből fogadtak örökbe anyámék.
Később nekem is volt ilyen hogy leszbikus vagyok mert senkivel se láttak smárolni a gimi folyosóján meg minden közösségben ahova jártam (énekkar, színház, művészeti suli) összefektettek valakivel. Szerintem feléről se tudok, akikkel állítólag dugtam :D
webcamozok, terhes vagyok mert hiztam egy pár kilót.
a fiatal fiukat szeretem, 40 éves nő vagyok,
a gyerekeim nem is testvérek hanem egy pár,
Hogy mentális beteg vagyok (aki ezt pletykálta, olyan messzire ment, hogy majdnem kitettek a középiskolából miatta), hogy rátámadtam az egyik lányra az iskolában (3 hülye még tanúskodott is, holott nem történt ilyesmi), mindenféle hazugság az életemről bele se megyek (ez már egyetemen), többre most hirtelen nem emlékszem.
Jah, meg nyilván olyanokat is még középiskolában, hogy lefeküdtem ezzel-azzal. Konkrét nevek nem jutottak vissza hozzám, de páran pusmogtak egyet s mást. Persze nem volt igaz (de azért gimi végéig "az a ribi" voltam egyeseknek, ezúton is köszi, aki terjesztette).
A prostituált, meg tolvaj vagyok nálam is ment. Utána meg, hogy szűz vagyok.
Akkor nem csak nálam megy ez, hogy mindenféle alakkal összehoznak.
Az ilyet le kell szarni, vagy reagáljak rá, vagy még rosszabb lesz?
Á, a mentális beteg az anyámék sztorija, ja meg egyszer visszahallottam, hogy anyám azt mondta valakinek rólam, hogy anorexiás vagyok...
Legjobb ha leszarod, majd megunják.
Anorexiás én is voltam, valaki még a suli védőnőnek is szólt...terhes meg úgy voltam hogy 120 km-re jártam egyetemre a lakóhelyemtől és ott a nőgyógyásznál a váróteremben meglátott egy nő aki ismeri anyámat (én nem ismerem őt) és azzal ment haza hogy xy lánya terhes mert ott volt a nőgyógyásznál. Anyámat megszólította a boltban valaki hogy tényleg? Ő meg csak nézett.
Jaj, ez falun annyira jellemző... Ugyanez, mert valaki meglátott a gyógyszertárban jelentette anyámnak...
Ezen viszonr nagyon kiakadtam, azt sem tudom ki ez a gyerek.
Nekem is volt olyan hogy x napon összejöttem xy-nal discoban - ott sem voltam!
Egyszer a helyi hibbant nő megkérdezte apámat, hogy mi van már velem, mert hogy kórházban vagyok mert rossz a májam... persze egyik állítás sem volt igaz.
18 éves korom óta rendszeresen hallom, vagy kérdezik, hogy terhes vagyok-e (pl műtétem volt és 6 hétig nem emelhettem nehezet, egyszer az oviban hallotta egy mama amikor mondtam a lányomnak, hogy nem emelhetem fel, pár napra rá a lánya tényként kezelte és kérdezgetni kezdett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!