Mi volt a legdurvább pletyka, amit hallottatok magatokról?
Sajnálom :(
Akkor átérzed... Ezután nem az van, higy "szard le", mert mindenki ténylként kezeli.
Igenis rosszul esik, még ha nyafogásnak is tűnik.
Igen, átérzem, és rohadtul dühítő, mert fogalmam sincs kihez jutott el ez a pletyka, nem tudtam a fél városnak magyarázkodni hogy nem igaz!
Meg én úgy tudom, az első kapott információt nehéz megmásítani, tehát inkább gondolják az emberek egy adott dologról hallott második információt hazugságnak, mint az elsőt. Az első valahogy biztosabb :/
Kitartást kívánok neked!
Nálam annyira durvák nem voltak.
A legröhejesebb az volt, hogy festetem a hajam. Pedig nem is annyira extrém színű... nagyon sötét, de nem is fekete, hanem kávébarna.
Ez nem tudom, mennyire pletyka, talán inkább rosszindulatú sértegetés, de olyat hallottam még vissza, hogy vki szerint megálltam a fejlődésben meg éretlen vagyok, amiért 12 évesen nem akartam még pasizni.
Kérdező, miért foglalkozol a pletykákkal?
"még csak el sem mondhatom, hogy ez nem igaz..."
Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!