Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kis csendes emberek miért...

A kis csendes emberek miért olyanok, amilyenek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 6. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csendes vagyok, ha nincs mit mondanom azoknak az embereknek akiket nem kedvelek. Kevesen vannak akiket igen. Nem tudok képmutató lenni, sajnálom, aki nem úgy viselkedik velem ahogy minimálisan elvárom azoknak nincs mit mondanom. Ennyi. Sajnos tele vagyok kétszínű, bunkó ismerősökkel, kollégákkal. Nincs nekik mit mondanom.
2019. jún. 6. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És azok, akik nagyhangon dumálnak, állandóan beszólnak a másiknak, számonkérik rajta, hogy miért csendes, azok miért olyanok? Miért nem tudják a legminimálisabb emberi színvonalat hozni?
2019. jún. 6. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért vagyok 'csendes', mert feleslegesnek tartom, hogy olyan dolgokról beszéljek amik nem fontosak. Nem bírom a 'small talk'-ot.

Vagy ha nem tudok érdemben hozzászólni a témához, akkor inkább nem mondok semmit. Inkább figyelek másokra és informálódom.

Ellenben ha olyan dolog kerül szóba, ami érdekel és tudok is róla egysmást, akkor tudok szószátyár lenni, nagyon is :D

2019. jún. 7. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja engem is ez érdekelne, a nagydumásoknak mi a csendes? Egyáltalán mit zavarja őket? Erre még nem jöttem rá.

Én jó társaságban harsány vagyok, de aki nem szimpi ahhoz hozzá se szólok. Emiatt sokan utálnak, de pont leszarom. Tök fölösleges erőltetni a jópofizást, ha egyszer nem kedvelsz valakit.

2019. júl. 4. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!