A csendes emberek másképp működnek?
Álltalában elég csendes vagyok idegenekkel, de ha jobban meg ismerek valakit akkor már nem is vagyok csendes, néha már akkor elég sok vagyok :-D
Őket semmi nem érdekli csak vannak a semmibe.
ez hülyeség, engem elég sok minden érdekel, van elég célom, nem vagyok a semmiben, maximum annyi hogy ha nem muszáj fölösleges nem beszélek vagy nem szólok mert nem látom értelmét.
21F
Úgy vagyok, mint 17:33-as. A többséggel csendes, nem találom az összhangot. Akivel meg igen, az unja ha sokat pofázom.
Amúgy semmi összefüggés nincs a csendesség és a "vannak a semmibe" életvitel között. Csendes embernek is lehet munkája, hobbija, céljai, párja. Míg sokat beszélő emberek közül is sokan csak "vannak a semmibe" és fecsegnek a semmiről.
"Őket semmi nem érdekli csak vannak a semmibe"
Lehet nem jó ötlet egy mondat alapján kijelenteni valamit, de abban szinte biztos vagyok, hogy "intelligens" nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!