Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan felnőtt nőről aki pizsamában megy le a boltba?

Figyelt kérdés

Nem vagyok igénytelen, általában csinos vagyok.

De most el kell mennem az Aldiba vásárolni egy két dolgot. Már fürödtem és fevlettem egy itthoni kényelmes öltözéket. És befontam vizesen hajam hogy hullámos legyen reggelre, ami szörnyen áll nekem.(mármint befonva):)Úgy gondoltam ma már semmit sem kell csinálnom. De most mégis ki kell menjek emberek közé. Gyalog megyek kb 20 perc séta. Nem akarok ezért àtöltözni, stb Egyébként szoktam ilyet csinálni, különösebben nem zavar mit gondolnak rólam, csak azért érdekel. Bocsi ez lehet egy buta kérdés.

2019. jún. 2. 15:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%
Semmit,nem foglalkozok másokkal.
2019. jún. 2. 15:34
 12/32 A kérdező kommentje:
A hetedik valaszlónak üzenném hogy fe is vettem a farmert, fekete pólót, de vissza is vettem a melegítőt. Nem lustaság hanem nincs kedvem feszengeni. Na de te meg elég modortalan vagy..
2019. jún. 2. 15:54
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Mondom, hogy gyakorló flúgos a csaj...
2019. jún. 2. 15:56
 14/32 A kérdező kommentje:
10. Válaszoló már majdnem megjártam. 🙂 Közben írok.
2019. jún. 2. 15:59
 15/32 A kérdező kommentje:

Az lehet hogy flúgos vagyok.

😃.

2019. jún. 2. 16:00
 16/32 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként mi az olyan halálosan kényelmetlen egy farmerban? Főleg ha max csak egy órára veszi fel az ember? Én eleve nem veszek meg olyan ruhát, amit kényelmetlen viselni, csak azért, hogy pl jobb fenekem legyen benne.
2019. jún. 2. 16:01
 17/32 anonim ***** válasza:
70%
Orvos làtott màr kérdezö??
2019. jún. 2. 16:05
 18/32 anonim ***** válasza:
50%

xD

Amúgy a farmer marha kényelmetlen.

De lehet tényleg azért találták fel,hogy löttyedt fenekűeknek is nagyobb legyen az önbecsülésük:D

2019. jún. 2. 16:05
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy amerikai filmekben a nők simán elmennek hajcsavaróval teli fejjel a boltba,az mitől különcebb?

Nem az emberek miatt gáz pizsamában lemenni szerintem,hanem mert az utcai por összekoszolja,és abban fekszel vissza.

Persze,ha csak a sarki kisboltba mész le,akkor esetleg belefér:)

2019. jún. 2. 16:07
 20/32 A kérdező kommentje:

Szerintem a farmer tök kényelmetlen. Nekem vmi felé allargiàm is van rá, kiütéses lesz a lábam tőle. De azért szoktam hordani. Ki van mosva rendesen, tiszta vagyok nem azért leszek kiütéses mert nem tisztálkodom, mosom a ruháimat.

Egyébkénti nem értem hogy az idióta kérdésekre mindig egyből százan válaszolnak, a normáis kérdéseimre meg alig. Na de mindegy, azért köszönöm hogy írtatok.

2019. jún. 2. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!