Mit gondoltok egy olyan felnőtt nőről aki pizsamában megy le a boltba?
Nem vagyok igénytelen, általában csinos vagyok.
De most el kell mennem az Aldiba vásárolni egy két dolgot. Már fürödtem és fevlettem egy itthoni kényelmes öltözéket. És befontam vizesen hajam hogy hullámos legyen reggelre, ami szörnyen áll nekem.(mármint befonva):)Úgy gondoltam ma már semmit sem kell csinálnom. De most mégis ki kell menjek emberek közé. Gyalog megyek kb 20 perc séta. Nem akarok ezért àtöltözni, stb Egyébként szoktam ilyet csinálni, különösebben nem zavar mit gondolnak rólam, csak azért érdekel. Bocsi ez lehet egy buta kérdés.
Hát az tuti, hogy senki nem néz teljesen 100-asnak, amennyiben az adott holmin látszik, hogy pizsama.
Nekem mondjuk kopott és hat számmal nagyobb póló, meg viseletes kényelmes nadrág (pl leggings) a hálóruhám, de én abban még ajtót se nyitnék senkinek, nem hogy utcára lépjek ki benne. Még az otthoni kényelmes cuccaimban se megyek messzire, mert egyszerűen ennél jobban tisztelem magam és igényesebb vagyok.
Szóval na. Biztos megemelném a szemöldököm, ha látnék valakit pizsiben flangálni publikus helyen és úgy sejteném, hogy gyakorló flúgos.
Egy farmert meg egy trikót felvenni kevesebb idö, mint kiírni a kérdést!
De ritka igénytelen dolog fehérnemüben - mert a pizsama az - az utcán járkálni.
Semmi gond,főleg, ha téged nem zavar az ilyesmi.
Felveszel hozzá egy lovaglócsizmát, oszt jó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!