Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzek kényszert arra,...

Miért érzek kényszert arra, hogy eláruljam mások titkait?

Figyelt kérdés
Bárki bármit elmond nekem addig nem tudok megnyugodni, amíg el nem mesélem valakinek. Tényleg nem szeretnék senkinek sem rosszat, nem a rosszindulat vezérel. Egyszerűen nem tudok addig enni, aludni és folyamatosan stresszelek amíg el nem mondom valakinek, és nem tudom miért van ez, és hogy ezt hogyan tudnám kezelni.

2019. máj. 26. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
mert no vagy
2019. máj. 26. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Mert egy titok tartásra képtelen ember vagy. Az ilyen személyiségű emberekben nem fognak bízni a jövőben. Bár lehet, hogy a falusi öregasszonyok jó hasznod vennék.
2019. máj. 26. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Mert csak így tudod fontosnak érezni magad mások előtt. Önbizalomhiány, megfelelési kényszer.
2019. máj. 26. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Mert egy karakter vagy a Barátok Köztből.
2019. máj. 26. 02:40
 5/9 anonim ***** válasza:

A saját életedet nem találod elég érdekesnek.

Nem árt, ha van az embernek egy olyan barát, akinek bármit elmondhat és ő megbízható. Nekem egy ilyen barátnőm van, és tudom hogy amit neki elmondok, azt a sírba viszi. Bővel elég számomra ő ilyen esetekre, senki másnak nem mondok el dolgokat.

Nekem olyankor teher amikor kéretlenül rám bíznak mélységes mély titkokat, és ilyenkor ha mással nem is, de azzal a bizonyos legjobb barátnővel megbeszélem. Feltéve ha van annyira érdekes a dolog.

2019. máj. 26. 06:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Beszélési kényszer.Nagyon magányos lehetsz,még akkor is,ha család,barátok vesznek körül.

Tudom,nagyon szeretnél valakit magad mellett tudni,akivel megbeszélhetnéd személyes dolgaidat. Gondolom,nem tudsz kitől tanácsot kérni.

Ha valóban nem tudsz titkot tartani (amit nem hiszek el neked) pontosan az az oka,hogy inkább közösségi emberke volnál.

Olyan helyen ahol mások ügyeit intézhetnéd,forgalomirányítás,nővérke,logisztikai terület,biztosan jól éreznéd magad.

Tudod,a hibáinkat titkolni szoktuk,még akkor is,ha anonim formában tesszük.

Megjegyzem!!!Igen veszélyes dolog más személyes dolgait kiteregetni: a munkáltató visszaélhet vele

rossz hírek terjesztése (személyiségi jogok)

az információadót is felhasználhatják

2019. máj. 26. 07:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert figyeleméhes vagy, ami azzal jár, hogy "csak én, csak nekem, de szerepelnem kell". Van egy ilyen munkatársam, aki borzasztó pont ezek miatt...
2019. máj. 26. 07:15
 8/9 anonymousreview60 ***** válasza:
33%
#3: +1
2019. máj. 26. 07:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy ilyesmi barátnőm a középiskolából még. Igazából már tizen éve messze lakunk egymástól (150 km), de ha levelezünk, akkor azt, ami igazán titok, neki soha nem írom meg. Mindent de mindent elmond valakinek. Sosem értettem ezt a jellemvonását. Rám bárki rám bízhatta a titkát (most is), bennem marad. Az a zavaró benne számomra, hogy barátnő, és mégis ilyen, tehát még az én, a barátnője titka sem szent neki. Én is sokat gondolkoztam ezen, de arra jutottam, hogy vannak ilyen emberek. Ettől ők nem rosszak, nem gonoszak, csak egyszerűen az a pár pillanatnyi döbbenet, amit másnál kiváltanak azzal, ha elmesélnek valamit egy közös ismerősről, nekik ez nagyobb örömet jelent, mint a az, hogy befogom a szám, és lojális vagyok a barátnőmmel, nem dumálom ki a dolgát. Tehát végülis valahol az a pár perc hökkenet, hogy ő most tudott olyat mondani, amitől leesett az álla más ismerősöknek, ez jelenti neki valahogy a legtöbbet.
2019. máj. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!