Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az 50-60as evekben miert...

Az 50-60as evekben miert neztek ki jobban az emberek mint barmikor maskor?

Figyelt kérdés
A lanyokrol nemigazan tudok nyilatkozni, mert amiket neztem tablokat a suliban nem mindegyik lany nezett ki jol(persze tudom hogy sok volt abban az idoben is) de a fiukbol mindenki jol nezett ki, es ledobbentett hogy mennyivel jobbak mint a nyolcvanas evekbeli vagy a mostani fiuk, igen most is vannak helyes fiuk na meg a szepseg relativ de akkor is, ugy szeretnek visszamenni abba az idobe
2019. máj. 17. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is láttam 50-60-as évekbeli osztályképeket, és egyáltalán nem néztek ki rajta jobban az akkori fiatalok, mint a mostaniak.
2019. máj. 17. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyobb volt a kontraszt.

A régi tablóképeken igaz, hogy amelyik lány szép, az nagyon szép. Ráadásul akkoriban még nem is volt divat a smink úgy, mint manapság.

Szóval 20 lányból volt 19 átlagos, egy pedig gyönyörű, aki emiatt csak még jobban kitűnt.

Most meg van 20-ból 19 csinos, és egy kevésbé szép, nem nagyon látni olyat, aki konkrétan feltűnően szép lenne.

2019. máj. 17. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem néztek ki jobban, mint manapság. Inkább idősebbnek néztek ki, mint a mostani ugyanannyi idősek, legalábbis szerintem. Az ilyen régebbi tablóképeken jó néhány embert simán néznék vagy 27-30 évesnek.
2019. máj. 17. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor csak a mi tabloinkon neznek ki jobbanXDD

A 70es 90es evekben mar azert itt is kevesbe neznek ki jol mint a mostani fiuk

2019. máj. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!