Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen fura szokàsaitok vannak?

Milyen fura szokàsaitok vannak?

Figyelt kérdés
Nekem pl. az, hogy hátulról kezdem olvasni, a napilapokat,magazinokat.
2019. máj. 10. 07:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Sokról már leszoktam :-)

De maradt pl. minden heja nélkül fogyasztható gyümölcsöt is megmosok es a narancsrol mandarinrol lehamozom a vekony hártyát is :-)

2019. máj. 10. 12:23
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A flakon a vizeléssel nem vagyok kibèkülve. Volt egy ismerősöm ő is így oldotta meg az èjszakai szüksègletèt. Csak egy baj volt vele... Sose vitte ki a flakont kiönteni. Volt, hogy oda gyűjtött többet is. Számomra taszìtó volt.

2019. máj. 10. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Néha énekelve narrálom a tevékenységeimet.
2019. máj. 10. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Beszélek a tárgyakhoz és gépekhez, többnyire csak gondolatban, de néha hangosan is.
2019. máj. 10. 20:03
 15/18 Clay Morrow ***** válasza:

Majdnem minden "idegen" tárggyal való találkozásom és érintkezésem után kezet mosom, és amíg nem mosok, nem nagyon piszkálom se a hajamat és a péniszemet se nagyon fogdosom.

Nem szeretem ha bárki is bármilyen tárgyamhoz nyúl, így mindig mikor valaki közeledik bármelyik birtokomhoz előre szólok, még ha evidens is, hogy "vigyázz!".

Túl sok mindent megszimatolok.

2019. máj. 10. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Állandóan álmodozok, a valódi világot nagyon nehezen viselem, állandóan az álmaimban akarok élni, olyan emberekkel találkozni akikkel én akarok, olyan történeteket átélni amit én akarok
2019. máj. 11. 17:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Álmodozni van hogy èn is szoktam. ;èha jól esik.
2019. máj. 11. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen csak neha sajnalom hogy nem ugy tortennek a dolgok ahogy szeretnem es emiatt depresszios leszek meg szomoru
2019. máj. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!