Hozzám hasonló, kissé fura emberek, ti hol találtatok barátokat?
Azért írtam, mert fura vagyok, vagyis néha akkor is válaszolok, ha nem adok választ.
Amúgy meg, ha az általad leírt beállítottságú emberek társaságát keresed, akkor járj el művészeti előadásokra, kiállításokra, egyéb eseményekre, irodalmi estekre stb. Biztosan akad majd beszélgető partnered, akár barát(ok)ra lelsz.
3-as, ez sajnos inkább megszokott, mint fura ezen az oldalon. De mivel nem tettél vesszőt a stb. elé, megbocsátom. :D
Nyilván gondoltam ezekre, meg nem rossz ötletek, de egyrészt sok ott a sznob is, másrészt elég fura lenne egy kiállításon idegeneket leszólítani. Persze van olyan ember, akinek ez tök jól megy, minden helyzetben tudja, hogy kell elindítani egy beszélgetést, de ez sajnos nem én vagyok.
4-es, leginkább művészléleknek mondanám magam. Sajnos az a lélek is kell oda, mert tehetségem nem sok van hozzá. De érdekel a kultúra, a társadalom, a politika stb. is.
Te milyen szempontból vagy csodabogár?
Azt tudom mondani, hogy bárhol. Néha ott, ahol a legkevésbé számítasz rá.
A legjobb barátomat úgy ismertem meg, hogy egy munkahelyen dolgoztunk. Mikor felvették, mindenki azt mondta, hogy nagyon fura és emiatt tartottam őle, hogy milyen lesz majd vele dolgozni. Kiderült, hogy pont olyan fura, mint én. Ma már nem dolgozunk együtt, de a barátság megmaradt.
Lehet, hogy nehéz elhinni, de a hasonló hasonlót vonz elv alapján valahogy mindig találkozik az ember hozzá illő barátokkal. Járj előadásokra, "workshop-okra", olyan összejövetelekre, ahol jól érzed magad és találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!